PRESTROGA ODLUKA?

TOM CRUISE VIŠE NE SMIJE KUPITI NOVI BUGATTI zbog ove situacije: pogledajte video...

 
 Youtube Cars For You screenshot

Eksluzivni proizvođači automobila često imaju iznimno stroge mjere i standarde koje primjenjuju čak i kada su u pitanju VIP kupci. Tako Ferrari ima niz "nepisanih pravila" koja vlasnici moraju poštivati (cijeli članak o tome pročitajte ovdje), a koja primjerice uključuju zabranu postavljanja neobičnih folija i drugih modifikacija na automobil, zbog čega se na meti našao i poznati DJ Deadmau5 kojem je talijanski proizvođač zaprijetio tužbom zbog obljepljivanja svog modela 458 Italia u neobičnu foliju.

Još jedan prilično bizaran slučaj strogoće ekskluzivnih proizvođača vezanje uz Bugatti i Tom Cruisea. On je naime 2006. godine odlučio na premijeru novog nastavka filma Nemoguća Misija doći u svom Bugattiju Veyronu. Sve je izgledalo prilično spekatkularno - Bugatti, Tom Cruise za upravlječem i Katie Holmes na suvzačkom sjedalu. Kada su se zaustavili na crvenom tepihu, počeli su problemi. Naime, poznati glumac izašao je iz automobila i došao do suvozačkih vrata kako bi ih otvorio svojoj tadašnjoj supruzi, no dobrih 30-ak sekundi vrata se, iz nepoznatog razloga nisu htjela otvoriti. Moguće je pritom da je bilo potrebno iznutra otključati automobil kako bi se suvozačka vrata mogla otvoriti izvana. I dok ovakva neugodnost inače ne bi bila vrijedna spomena, ovdje govorimo o događanju koje je pratilo tisuće novinara i fotoreportera koji su sve zabilježili i plasiraju milijunima gledatelja diljem svijeta.

Youtube screenshot

To se naravno nije svidjelo čelnih ljudima u Bugattiju budući da je brend poznat po iznimnoj kvaliteti, a ova situacija je naštetila ugledu firme. U Bugattiju su stoga odlučili zabraniti poznatom glumcu da kupuje automobile od njih. Naravno, to ne znači da neće moći sjesti za upravljač - budući da se na tržištu rabljenih uvijek nude modeli koji ponekad imaju i tek nekoliko kilometara. Pogledajte video sa premijere i u komentarima nam napišite jesu li u Bugattiju ipak bili prestrogi?

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
27. travanj 2024 01:38