TUNING

Tradicionalni Opelov tuner Irmscher novoj Astri Sports Tourer podario individualan izgled

Tuner iz Remshaldena nudi samo optički tuning i to za sve modele u ponudi neovisno o motorizaciji i serijskoj opremi

Opel Astra ST Irmscher

 Irmscher

Ubrzo nakon lansiranja Opel Astre Sports Tourer na tržište u Europi (kod nas se tek očekuje u siječnju), karavanska Astra je već dobila "style" tretman tunera Irmschera.

Za razliku od Opela Astra GSe, hibrida s 225 KS koji je nedavno predstavljen i koji na tržište dolazi kao kompakt i kao ST karavan, a koji je dobio tvornički sportski izgled, Irmscherova prerada može se kombinirati sa svim varijantama i motorima nove Astre.

image

Opel Astra ST Irmscher

Irmscher

Već prvim pogledom na prednji kraj Opel Astre možete vidjeti bitno dinamičnije oblikovan branik s velikim usisnicima zraka i dodanim "lipom". Pragovi na bokovima su izvučeni, dok se straga, iznad stražnjeg stakla nalazi krovni spojler.

Novost su Irmscherovi naplatci od 19 cola "Cosmo Star", a dostupni su i 18 colni "High Star".U oba slučaja, Astra ST je zahvaljujući sportskim oprugama niža za 30 milimetara.

image

Opel Astra ST Irmscher

Irmscher

I unutrašnjost je doživjela opsežne stilske modifikacije: pragova vrata imaju umetke od nehrđajućeg čelika, dodani su tepisi od velura, a modificirana je i središnja konzola. Ujedno, na izbor kupci imaju i nekoliko varijanti kožnih kompleta koji mogu dodatno individualizirati kabinu.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
14. travanj 2024 15:49