TUNING

TUNING IZ PAKLA: JE LI JAPANSKI TUNER Wald International upropastio ovaj BMW Serije 7?

Projekt potpisuje japanska tuning kuća Wald International, a osim novih odbojnika i naplataka tu su i "aftermarket" vertikalna LED svjetla koja izgledaju kao da su kupljena u kakvom supermarketu...
 Wald International

BMW Serija 7 moderna je poslovna limuzina koju kupci između ostalog cijene zbog odmjerenog dizajna i luksuza koji nudi. Oni kojima je previše "neupadljiva" najčešće se odlučuju na odabir žarkih boja koje dodatno naglašavaju liniju automobila, a upravo smo nedavno pisali o jednom takvom primjerku u Abu Dhabiju. Ipak, za one kojima ni to nije dovoljno, postoje tuning kuće koje nude vizualne pakete. Tako je japanski tuner Wald International pokazao svoju viziju Sedmice. Kao što možete vidjeti sa slika- izgleda poprilično čudno i nezgrapno. Službeni naziv je "Black Bison Edition", a ističe se novim odbojnicima i pragovima. Osim toga, tu su i novi naplaci bijele boje. Na stražnjem dijelu dominira masivni difuzor i četiri nastavka ispušnog sustava koji se nikako ne uklapaju u elegantnu liniju automobila.

Wald International

Točku na i stavljaju "aftermarket" vertikalna LED svjetla koja izgledaju kao da su kupljena u kakvom supermarketu i zalijepljena na prednji branik. U svakom slučaju, prilično čudna kreacija, no tko zna, budući da se u Japanu cijene lude kreacije kojih ima na svakom koraku, vjerojatno će i ovaj "Black Bisson Edition" naći svoje kupce.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
17. travanj 2024 13:42