BRŽE, VIŠE, JAČE

Tuning: Novitec doradio Ferrari F8 Tributo, sada s 802 KS do 100 km/h sprinta za 2,6 sekundi!

Novitec je dodacima na karoseriji od ugljičnih vlakana poboljšao aerodinamiku F8 Tributa te dodao naplatke od 21 i 22 cola
Novitec Ferrari F8 Tributo
 Novitec

Ferrari F8 Tributo je sam po sebi savršeni super automobil na kojem doista ništa ne treba dirati. Međutim, tako ne misle u njemačkoj tunerskoj kući Novitec poznatoj po doradama modela Ferrarija, Lamborghinija ili McLarena za vozače kojima su tvorničke jurilice predosadne.

image
Novitec Ferrari F8 Tributo
Novitec

Sada su Nijemci temeljito preradili talijanski biser koji pokreće najsnažniji V8 stroj koji je ikad ugrađen u jedan serijski Ferrari model.

Moćan 3,9-litreni V8 s dva turbopunjača serijski postiže 720 konjskih snaga uz najveći okretni moment od 770 Nm, a nakon tretmana kod Noviteca 802 KS i 898 Nm.

image
Novitec Ferrari F8 Tributo
Novitec

Porast snage osiguran je zahvaljujući dvama plug-and-play N-Tronic modulima za mapiranje u kombinaciji s Novitecovim ispuhom visokih performansi (po želji i pozlaćeni Inconel). Povećanje snage osigurava još bolje performanse: Ferrari F8 Tributo Novitec tako do 100 km/h iz stajanja sprinta za 2,6 sekundi (serijski 2,9 s) i vozi do 340 km/h kao i serijska varijanta

image
Novitec Ferrari F8 Tributo
Novitec
.

Novitec je dodacima na karoseriji od ugljičnih vlakana s premazom visokog sjaja poboljšao aerodinamiku F8 Tributa. Odnosi se to na dvodijelni prednji razdjelnik, stražnji spojler i retrovizore, a kupci se mogu odlučiti i za kompletan stražnji Novitec difuzor.

image
Novitec Ferrari F8 Tributo
Novitec

Dojam dodatno podižu Vossen naplaci od 21 cola sprijeda i 22 straga, a ugrađene su i nove sportske opruge koje snižavaju karoseriju za 35 mm s tim da je ugrađen i sustav podizanja prednjeg ovjesa za pomoć kod prelazaka ležećih policajaca.

image
Novitec Ferrari F8 Tributo
Novitec

U unutrašnjosti su u Novitecu spremni dodati sve što kupac želi pružajući individualnost s bezbroj opcija koje uključuju ugradnju najfinije kože i alkantare. Cijenu ove prerade u Novitecu komuniciraju na upit...

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
20. travanj 2024 06:04