nestao u sekundi

Učiteljica parkirala Toyotu pored škole, a kad se vratila do auta pronašla ga je u dubokoj rupi

Procjenjuje se da je vrtača bila velika oko 18,6 metara kvadratnih kada se otvorila i progutala automobil

Screenshot incidenta

 Twitter Screenshot

Nakon brojnih incidenata koji su se dogodili s ovim prirodnim fenomenom tijekom godina, ne može se poreći da je otvaranje rupa ozbiljan problem. Još jedan novi primjer je ova vrtača u Kaliforniji koju posljednjih mjeseci "tuku" iznimno nepovoljni klimatski uvjeti, koja je progutala Toyotu RAV4 "u jednom zalogaju".

Kako javlja Ventura County Star, procjenjuje se da je "jama" bila velika oko 18,6 metara kvadratnih kada se otvorila oko podneva u srijedu. Srećom, nitko nije bio u vozilu u tom trenutku, pa nema ozlijeđenih.

image

Screenshot incidenta

Twitter Screenshot

Vlasnica terenca, učiteljica u obližnjoj školi, parkirala je svoje vozilo zbog blizine zgrade. "Nisam mogla vjerovati", rekla je novinarima. "To je tako bizarno i nadrealno, jer mislite da se tako nešto ne događa na ovom području".

Da stvari budu gore, budući da se rupa zaustavila na pregradi između ulice i oluka, čini se da su dva kotača RAV4 još uvijek bila izvan rupe kada se cesta urušila, što je vjerojatno uzrokovalo da se SUV prevrne i sleti na svoj krov. Vozilo je pronađeno kasnije te večeri, iako nije poznato njegovo trenutno stanje.

image

Screenshot incidenta

Twitter Screenshot

Vjeruje se da je uzrok otvaranja jame bila jaka kiša koja je uzrokovala pucanje odvodne cijevi, erodirajući tlo do točke urušavanja. Ubrzo nakon incidenta, vatrogasci su stigli na lice mjesta kako bi se pobrinuli za sve potencijalne opasnosti, a zatim je slučaj predan policiji nakon što je isključen rizik od daljnjeg urušavanja.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
20. travanj 2024 04:23