nude car show

Upoznajte najluđi susret ljubitelja automobila na svijetu: ‘Odjeća i mobiteli nisu dopušteni!‘

Nude Car Show održao je svoje 30. izdanje 2019. godine, a nakon dvogodišnje pauze nastavio je s održavanjem

Nude Car Show

 Web Screenshot

Na svijetu postoje brojna, najrazličitija okupljanja ljubitelja automobila, a pravila su uvijek ista - okupimo se u što većem broju, pokažimo što imamo i dobro se zabavimo. Takav je i Nude Car Show, ali s jednom "malom" razlikom od svih ostalih: odjeća i mobiteli su zabranjeni.

Tako definitivno postoji vrlo velika šansa da vam na ovom susretu nitko neće ogrebati automobil s obzirom da se održava bez odjeće, poručuju iz Naturističkog društva.

Naime, gradić Cambridge u Wisconsinu (SAD) mjesto je gdje se već godinama okupljaju nudisti ljubitelji automobila, kako bi između ostalog pokazali svoju strast prema metalnim ljubimcima. Od 10. kolovoza do 13. kolovoza, stotine pa čak i tisuće ljudi svake godine odbacuje svoju odjeću kako bi proslavili svoju ljubav prema svim vrstama starih ili novih vozila.

U Valley View Recreation Clubu u Cambridgeu u Wisconsinu manifestacija započinje karaoke partyjem, nakon čega slijedi tombola. Zatim se nagrađuju sudionici s najboljim vozilima, a sve završava defileom vozila. Mobiteli, dakako, nisu dopušteni.

Organizatori kažu da "broj automobila varira iz godine u godinu, a veliku ulogu u tome imaju i vremenske prilike". Cijene za ulaznice za ovu godinu još uvijek nisu potvrđene. Međutim, prošle godine je ulaz na susretu koštao 45 dolara (42 eura) po danu. Trodnevni paket, koji nije uključivao pristup prvoj karaoke zabavi, koštao je 110 dolara (102,80 eura).

Ako ne želite plaćati noćenje i radije spavate u, recimo, kamp prikolici, dnevne cijene su između 20 i 30 dolara, ovisno o vašem vozilu. Međutim, imajte na umu da ove naknade ne znače da ste oslobođeni plaćanja sudjelovanja na automobilskim svečanostima.

Nude Car Show održao je svoje 30. obljetničko izdanje 2019. Nakon dvogodišnje pauze, događaj je nastavio s godišnjim održavanjem. Rekreacijski klub Valley View ponosi se zajednicom koja daje prednost golotinji i čak ima pravila za sudionike, koji su upozoreni da ne nose nikakvu seksi odjeću jer je "to obiteljski susret".

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
02. svibanj 2024 23:48