VIDEO

URNEBESNA PODVALA: Arnold  Schwarzenegger kupcima električnih modela pokušao uvaliti snažne benzince – pogledajte kako je to izgledalo!

 
 Youtube screenshot

Arnold Schwarzenegger veliki je obožavatelj električnih automobila (da, dobro ste pročitali), pa tako između ostalog vozi prerađenu Mercedesovu G-klasu koja se vozi isključivo na struju (više detalja o tome možete pročitati ovdje). Ovaj put odlučio se na suradnju s kompanijom ElectricForAll kako bi promovirao prodaju električara. A na koji način su odlučili odraditi suradnju? Prilično zanimljiv i inovativan – naime Schwarzenegger se odlučio prerušiti u neobičnog i ekscentričnog prodavača automobila koji ne priznaje ništa osim snažnih benzinaca. Budući da je u salonu bilo izloženo mnogo električnih i hibridnih modela, većina kupaca imala je namjeru kupiti upravo takvu vrstu vozila. Prerušeni glumac pokušao ih je odgovoriti od toga te im pažnju usmjeriti na, kako im je rekao, jedini pravi pogon – snažne benzince. Tako je jednom paru koji je bio zainteresiran za Nissan Leaf predložio Hummer H2 kao alternativu koja se odlično čuje i s kojom će često biti na benzinskoj, jer, kako kaže, odlazak na benzinsku i tankiranje su jedni od najboljih osjećaja na svijetu.

Youtube screenshot

Prilikom testne vožnje Nissana Leafa potencijalni kupci su pohvalili tišinu u vožnji, a Arnold je imao spreman odgovor – objasnio im je kako je riječ o negativnoj stvari budući da u tom slučaju morate slušati članove svoje obitelji ili ostale suputnike. Pogledajte video:

Naravno, šokirani potencijalni kupci na kraju su shvatili o čemu je riječ, a ekipa iz ElectricForAll-a zajedno sa Schwarzeneggerom na kraju je objasnila kako je ponuda električara veća nego ikad te kako je sada idealno vrijeme za kupovinu istog...

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
15. travanj 2024 14:56