ZA PRAVE FANOVE

Vaše lice neće dobiti 5 KS više, ali ćete lakše disati. Specijalist K&N ponudio specijalnu masku

Izrađena je od "ProCool" tkanine, pritom je i periva, istovremeno prozračna te ugodna za nošenje
K&N maskica
 K&N

Ne sumnjamo da ste sigurno čuli za tvrtku K&N Engineering, najpoznatiju po svojim "aftermarket" filterima za zrak. Oduvijek je bilo pravilo - "ako stavljaš sportski lonac auspuha tada bi dobro bilo staviti i sportski filter za zrak na motoru", što bi bio onaj jedan bazičan, tradicionalan "tuning" kod svih onih koji požele doraditi svoje automobile i dodati im koju konjsku snagu.

K&N se uvijek tu nametao kao logičan izbor jer su vrlo zastupljeni i s vrlo kvalitetnim protokom zraka te jednostavnom ugradnjom u masu modela automobila. Kao i brojne druge tvrtke vezane uz svijet automobila i automobilizma sada u doba pandemije korona virusa, i K&N je napravio logičnu stvar. Primijenili su svoje vještine i znanja u izradi automobilskih filtra za zrak pri dizajniranju maski koje u ovom danima rasplamsavanja pandemije Covida-19, ne samo da su preporučljive već postaju i obavezne, kako kod nas tako i diljem Europe. Štos je u tome da u K&N-u kažu kako se kroz njihove maske koje nude putem svog web shopa (dvije za 19,90 dolara) "lakše diše".

Osigurava to činjenica što je izrađena od materijala koji u K&N-u naziva "ProCool" tkanina koja je pritom periva te se može ponovno upotrijebiti. Istovremeno je prozračna i ugodna za nošenje, navode iz K&N-a. Cool detalj: elastične trakice koje se stavljaju iza uši su prilagodljive pa si svatko može najbolje postaviti maskicu. Tu je i treća, vrlo praktična trakica koja služi da se maskica, kad se ne koristi objesi oko vrata te uvijek ostaje u blizini za lakše stavljanje ili skidanje tijekom dana.

image
K&N maskica
K&N

Maskice su dostupne u crnoj, sivoj i tamnoj "Camo" boji s malenim logom proizvođača u gornjem desnom kutu i nisu preupadljive pa se mogu koristiti u brojnim prilikama. Maskica je idealna, dakle, za nošenje, a hoćete li je pokloniti sebi ili darivati blisku osobu koja obožava automobile i koja će je koristiti na nekom od "meetova" i sličnim događanjima vezanim uz automobile, na vama je.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
11. svibanj 2024 05:22