GAMERI ODUŠEVLJENI

VELIKI POVRATAK TOYOTE U DIGITALNI SVIJET: Kultna Supra četvrte generacije vraća se u Forzu Horizon 4, uživanje u virtualnom svijetu može početi!

 
 Twitter Forza Horizon

Toyota se vraća u svijet računalnih igrica! Japanski je proizvođač odlučio svim igračima ponuditi legendarnu četvrtu generaciju Supre, i to u igrici Forza Horizon čije će ažuriranje biti 12. prosinca ove godine.

Toyotu nismo vidjeli u Forzi još od 2016. godine, a potpuni nestanak cestovnih modela marke u računalnim igrama dogodio se 2017. godine. Tako je donedavno jedino Gran Turismo imao službenu licencu za cestovne modele Toyote, a sada se ovdje priključuje i Forza Horizon.

Inače Toyota je na upit o donedavnom izostanku iz igara poput Need For Speed-a odgovorila na svom Twitteru: u dogovoru su napisali kako se njihovi modeli mogu naći u Gran Turismu koji ne promovira ilegalne cestovne utrke, te nadodali kako će uskoro objaviti novosti po tom pitanju.

/ Twitter screenshot

Čini se kako se to odnosilo upravo na ovaj povratak u Forzu i to s kultnom četvrtom generacijom. Igračima sada preostaje samo pričekati 12. prosinac i uživanje u virtualnom svijetu može početi...

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
15. travanj 2024 14:23