ISTINSKI SLEEPER

VIDEO: BRZA DOSTAVA Volkswagen Caddy napucan na 500 KS iza sebe ostavlja i Audi TTRS!

Vlasnik je od dizelskog kombija odlučio napraviti ultimativnog sleepera. Nakon konverzije motora i pogona ovaj Caddy četvrtinu milje (402 m) prelazi za samo 11,72 sekunde
 Youtube screenshot

Volkswagen Caddy odličan je dostavni kombi kojeg mnoge kompanije koriste za svakodnevno poslovanje zbog praktičnosti i štedljivosti TDI motora. Ipak, ovaj Caddy potpuna je suprotnost. Vlasnik je naime odlučio modificirati svoj primjerak i pretvoriti ga u "ubojicu" sportskih automobila. Svoj "životni put" ovaj je primjerak započeo kao dizelaš prije nego što je ambiciozni vlasnik odlučio u njega ubaciti 2,0 TSI turbo benzinski motor iz Golfa 7 R, kao i 4Motion pogon na sve kotače iz spomenutog modela. Stvari tu nisu stale, budući da je Caddy nakon zamjene motora odvezen na dodatno tuniranje motora.

Youtube screenshot

Revo tuning tako je podigao snagu na 500 KS! Od vizualnih dorada ističe se plava boja specifična za Golf R te novi naplatci. Ostatak automobila izgleda prilično neupadljivo, pa je ovaj kombi istinski "sleeper" koji može neugodno iznenaditi vlasnike sportski modela. Upravo to se dogodilo vlasniku Audija TTRS sa snimke od kojeg je Caddy bio brži na utrci ubrzanja. Pogledajte kako Caddy 402 metra prelazi za tek 11,72 sekunde:

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
18. travanj 2024 19:47