ZAJEDNO I NA ONOM SVIJETU

VIDEO: DJEDICA POKOPAN U BIJELOM MERCEDESU U BIJELOM ODIJELU 'To mu je bila posljednja želja i kad se auto pokvario on bi sjedio u njemu i pjevušio'

 
 Mfundo Nqata Bongela Facebook

Južnoafrički poslovni čovjek i poznati političar Tshekede Pitso početkom travnja preminuo je u 72. godini života.

No, posljednja želja kojom se obratio obitelji prije smrti u najmanju je ruku bila vrlo neobična, no članovi su dali sve od sebe kako bi se to i ostvarilo.

Naime, Pitso je poželio da ga se pokopa u njegovom omiljenom bijelom Mercedesu 500E W124 i to prema protokolu koji je sam osmislio.

Tako je na posljednje počivalište stigao postavljen vozačko sjedalo Mercedesa s rukama namještenim na upravljaču te odjeven u bijelo odijelo.

Automobil je u malom selu Jozana po rampi spušten u veliku iskopanu raku i potom prekriven ceradom pa je obred ukopa mogao započeti.

- Otac je oduvijek bio imućni poslovni čovjek s velikim brojem Mercedesa u garaži, no kada mu je poslovanje krenulo na loše, ostao je bez svih Mercedesa, pa je kupio ovaj polovno 500E i vozio ga do kraja. Ispoštivali smo njegovu posljednju želju i nadamo se da je sada sretan - izjavila je njegova kći Sefora Letswaka, piše Daily Mail.

Mfundo Nqata Bongela Facebook

Mfundo Nqata Bongela Facebook

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
02. veljača 2023 01:22