NEOBIČAN NAČIN KORIŠTENJA ROLLSA

VIDEO: Driftao sa dvije i pol tone teškim Rolls Royce Dawnom!

Vlasnik je PoweslideLover, popularni korisnik Instagrama koji, kao što mu i samo ime govori, jako voli driftati sa svojim ekskluzivnim modelima
 Instagram

Rolls Royce modeli namijenjeni su ugodnom krstarenju po prometnicama. Ističu se svojom masivnošću i luksuzom, a kupuju ih najčešće gospoda u godinama koji žele što luksuznije i udobnije stići do svog odredišta. I dok se na internetu svakodnevno pojavljuju snimke brzih vožnji i driftanja, u njima akteri nikada ne voze Rollsove modele. Ipak, to u ovom slučaju nije tako.

Naime, popularni korisnik Instagrama PowerslideLover poznat je po svojoj ljubavi prema sportskim automobilima i driftanju. U svom vlasništvu ima neke od najboljih automobila današnjice, poput Ferrari LaFerrarija, Porschea 911 R, Lamborghinija Aventadora SV, Ferrarija F50 i još mnogo drugih. Ono što ga razlikuje od ostalih kolekcionara je činjenica da svoje automobile stvarno i koristi, pa je tako LaFerrari redoviti gost na Ringu dok je F50 je nedavno odradio reli po Siciliji. Najnoviji primjerak u njegovoj kolekciji je Rolls Royce Dawn. Naravno, Poweslidelover je odlučio isprobati može li više od 2 i pol tone težak Rolls driftati. Kao što možete vidjeti iz njegova video isječka, odgovor je- može! Pogledajte video:

And yes, it powerslides. #Dawn

A post shared by PowerslideLover (@powerslidelover) on

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
25. travanj 2024 19:06