UZNEMIRUJUĆI SADRŽAJ

VIDEO: GLEDAJU SMRTI U OČI ZA KLIKOVE Nova igra mladeži na biciklima koja ježi krv u žilama, a sve kako bi postali popularni na društvenim mrežama

 
 Instagram screenshoot

Na što sve su spremne današnje YouTube generacije kako bi njihovi video uraci postali viralni zorno pokazuje i "igra" dječaka u ovim videozapisima koji su najvjerojatnije snimljeni u Philadelphiji.

Ovi mladići na biciklima jednostavno nose "glavu u torbi" i izlažu se iznimnom riziku kako bi se teško ozlijedili ili čak izgubiti život u svojoj blesavoj "igri hrabrosti".

Kao što možete vidjeti u prvom videu, dječak u zelenoj "duksi" na stražnjem kotaču vozi bicikl prema automobilima iz suprotnog smjera i u posljednjem trenutku izbjegava direktan sudar.

Unatoč čistom nedostatku logike, bezrazložnom riziku i ozbiljnoj opasnosti, on taj "trik" ponavlja nekoliko puta te jedan Jeep Renegade pritom prisiljava da se potpuno zaustavi.

I dok on doživljava ovacije prijatelja koji voze za njim i koji ga snimaju, možemo samo misliti kako su se osjećali i kako su se "sledili" vozači za volanom automobila koje su za svoju "igru" odabrali ovi mladići.

Premda se u video isječcima nitko nije ozlijedio,riječ je o pukoj sreći jer bi i djelić sekunde zakašnjele reakcije mogla dovesti do kobnih posljedica.

View this post on Instagram

OMG THIS GUYS IS AMAZING

A post shared by KING OF PHILLY (@bikeliferex) on

U svakom slučaju, cijela zajednica, roditelji kao i razne državne službe trebali bi se zapitati, što se to dogodilo sa svijetom, da današnja djeca za dobar video doslovno stavljaju "glavu na panj".

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
18. travanj 2024 14:06