POGIBELJNA SITUACIJA

Video: Je li ovo najlošije pretjecanje ikad? Srećom, pješak je izvukao živu glavu...

Nadzorna kamera koja snima ulicu snimila je nevjerojatan incident u prometu kakav se ne viđa svaki dan
Loše pretjecanje
 Youtube screenshot

Često smo nestrpljivi u prometu, uvijek nekamo žurimo, kada nam sva ostala vozila postaju prespora. No tada je bolje duboko udahnuti i izdahnuti, pustiti si omiljenu pjesmu i pomiriti se s vožnjom iza sporijeg vozila. Međutim, tako nije razmišljao vozač ovog Audija A3 negdje u Velikoj Britaniji, a koji se upustio u pogibeljnu vratolomiju kako bi obišao "šlep" na uskom dijelu prometnice jer je zakačio kamion prednjim krajem pa poletio zrakom, na užas slučajnog prolaznika kojeg je "leteći Audi" potjerao u paničan bijeg.

Zanimljivo, brzina nije bila jako velika, no način na koji je Audi "zakačio" "šlep" kamion bio je upravo takav da ga je doslovno "katapultirao". Osim štete na Audiju, u ovoj prometnoj nesreći stradao je i stražnji kraj parkirane Honde Civic starije generacije. Nadamo se da vozač nije pretrpio teže ozljede.

Zanimljivo, u raspravi na Redittu jedan je komentator primijetio kako je vozač identičnog automobil, sudeć prema registarskim oznakama, još prošle godine zamijećen kako vozi jako neoprezno, opasno i s puno pretjecanja. Korisnik je također učitao slike koje prikazuju posljedice ovog sudara, gdje možete vidjeti kako je prednji kraj oštećen, dok su vjetrobransko staklo i krov razbijeni. U svakom slučaju, još vrijedi ona - "strpljen, spašen..."

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
26. travanj 2024 11:51