SRAZ TITANA

VIDEO: LADA NIVA vs. AUDI S6, POGLEDAJTE koji je izašao kao pobjednik u "potezanju konopa"!

Druga generacija modela S6 uz Quattro pogon broji i 335 KS, a masa od 1815 kg također mu ide u prilog. S druge strane, Lada Niva ima deficit i po pitanju konjskih snaga, a ni masa joj ne ide u prilog. Kako je završio obračun pogledajte u videu
 YouTube screenshot

Obračuni u "povlačenju konopa" ovih su dana postali veoma popularni na YouTubeu. Tako je nakon nedavno objavljenog odmjeravanja snage Toyote Land Cruiser i Tesle Model X o kojem smo pisali ovih dana osvanuo video novog obračuna, i to vrlo zanimljivog. Naime, ovaj put se Audi S6 druge generacije odlučio suprotstaviti "svemogućoj" Ladi Nivi. Ishod?

Kao što možete vidjeti na videu, Lada Niva je imala dosta muka i na kraju je Audi odnio pobjedu, što zapravo i ne čudi. Druga generacija modela S6 uz Quattro pogon broji i 335 KS, a težinu od 1815 kg također mu ide u prilog. S druge strane, Lada Niva ima deficit i po pitanju konjskih snaga , a ni težina joj ne ide u prilog (osjetno je lakša od Audija), što na kraju rezultira pobjedom Audija. Pogledajte kako je obračun izgledao:

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
20. travanj 2024 12:18