IZGUBIO KONTROLU

Video: Na okupljanju ljubitelja brzih automobila Mustangom uletio u okupljeno mnoštvo uz cestu

Snažan pritisak na papučicu gasa i neiskustvo doveli su do zanošenja stražnjeg kraja Mustanga

Incident na meetu

 Youtube screenshot

Auto događanja na kojima se okupljaju vlasnici nabrijanih automobila svugdje u svijetu su od strane entuzijasta vrlo posjećeni jer adrenalina ne nedostaje. No sve dok su "hladne glave" i mirne ruke na volanu takvi eventi mogu proći bez incidenta.

No, na jednom okupljanju ljubitelja brzih automobila održanom u salonu Lamborghinija u Sarasoti na Floridi (SAD) nije bilo tako i došlo do incidenta koji srećom nije završio s težim posljedicama.

Konkretno, u defileu automobila nakon okupljanja jedan je vlasnik Forda Mustanga poželio dodatno podići raspoloženje okupljenih entuzijasta uz cestu škripom guma te pokazati svoje vozačko umijeće, međutim tad je sve krenulo po zlu.

Snažan pritisak na papučicu gasa i neiskustvo doveli su do zanošenja stražnjeg kraja pa se Mustang umjesto da je nastavio ravno, punom brzinom zaletio prema okupljenoj svjetini "poskočivši" preko nogostupa te je završio na travi nekoliko metara od parkiranih Lamborghinija ispred salona.

Mladići koji su izašli iz automobila nisu bili manje šokirani od ljudi koji su jedva uspjeli izvući živu glavu u naletu moćnog Forda. Sve je srećom završilo s jednom ozljedom gležnja, a lokalni ured šerifa pokrenuo je istragu i za sada izdao pozive mladićima iz Mustanga da se jave u postaju.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
18. travanj 2024 08:47