OSTVARIO SVOJ DJEČAČKI SAN

VIDEO: NAJLUĐA KOLEKCIJA TOYOTA MR2 NA SVIJETU - ovaj vlasnik u svom ih dvorištu ima čak 14!

 
 Roads Untraveled youtube screenshot

Zanimljiva priča dolazi nam iz SAD-a, gdje je jedan zagriženi obožavatelj Toyote MR2 tijekom godina postao vlasnikom čak 14 modela! Da, dobro ste pročitali, čak 14 primjeraka istog modela. Njegovo ime je Bob Pham i živi u Kaliforniji, a od malih nogu je opčinjen spomenutim modelom koji se proizvodio od 1984. do 2007. godine u tri generacije. Prvi primjerak Bob je imao je s 21 godinom, a tada mu je san bio imati cijelo dvorište i garažu punu spomenutih modela. Kao što možete vidjeti s videa, danas, 8 godina kasnije, ostvario je svoj san!

Da stvar bude bolja, Bob je oko sebe okupio cijelu zajednicu ljubitelja ovog modela s kojom redovito komunicira i kojoj pomaže s projektima. Naime, kada si netko želi urediti MR2, prva osoba za kontaktiranje je Bob koji odrađuje većinu posla. Pritom se drži svojeg glavnog pravila - dok auto nije u mint stanju, ne isporučuje ga kupcu.

Roads Untraveled youtube screenshot

A kako je sve počelo? Kako sam Bob kaže, nakon što je prodao svoju prvu Toyotu MR2, s novcem je kupio dvije i krenuo s uređivanjem. Kolekcija je tako iz mjeseca u mjesec rasla, a među 14 modela koje danas ima ističu se rijetki MR2 Turbo iz 1995. godine kao i dva primjerka koja koristi samo za trkaću stazu. Pogledajte video u kojem Bob pokazuje svoju kolekciju:

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
22. travanj 2024 15:46