KRŠ I LOM!

VIDEO: NEPOZNATA OSOBA OSTAVILA 2 MILIJUNA KUNA NA KROVU I POBJEGLA! Policija bezuspješno traga za vozačem razbijene talijanske egzotične jurilice!

 
 LA Times youtube screenshot

Nepoznati vozač za kojim policija u Los Angelesu još uvijek traga doživio je prometnu nesreću s Lamborghinijem Huracanom vrijednim preračunato 2 milijuna kuna nakon čega mu se gubi svaki trag.

Naime, automobil je nakon nesreće završio na krovu, a pronašla ga je ophodnja autoceste.

Iako su uočili tragove krvi, vozača nije bilo. Kada je policija stigla na mjesto nesreće, krenuli su s organizacijom akcije pretrage lokalnih bolnica kako bi došli do očito ozlijeđenog vozača. Ipak, ni na taj način nije se došlo do vozača.

Uz to, mjesto nesreće nije pokriveno nadzornim kamerama, što je dodatno zagorčalo stvari policiji. Naravno, uslijedila je analiza registracija kojom se došlo do vlasnika, međutim isti tvrdi da je automobile posudio prijatelju, prenosi NBC.

Čini se kako posudba 610 KS snažne jurilice nije bio najpametniji potez, a s obzirom na bijeg vozača s mjesta nesreće, mnogi pretpostavljaju da je osim brzine ovoj nesreći mogao kumovati i primjerice alkohol…

Pogledajte video snimljen na mjestu nesreće:

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
19. travanj 2024 20:37