OBIJEST I KOMLEKSI

VIDEO: NI VLASNICI LAMBORGHINIJA NISU ŠTO SU NEKAD BILI Pogledajte kako uništiti skupocjeni Huracan u dvije minute, odšetati i pritom tražiti ovacije

 
 Youtube screenshot

Čini se da se pojam vlasništva sportskih i super automobila mijenja iz dana u dan. Dok većina vlasnika mazi i pazi svoje ljubimce, neki ih jednostavno vole uništavati i na kraju krajeva, nije ih niti briga.

Upravo se jedan takav primjer pokazao na događaju Burnout organiziranom od Hoonigana.

Naime, poznati YouTuber Damon s kanala Daily Driven Exotics posjetio je Hooniganov događaj sa svojim modificiranim Lamborghinijem Huracanom.

Auto je već od prije poznat s njihovog kanala, a poseban je po tome što mu je dodatno podignuta snaga te je prilagođen za driftanje.

Video prikazuje kako Damon drifta svojim Huracanom između barijera te se često vrti u krug. No pri kraju driftanja, prislonio je prednji kraj uz ogradu, polomio dio prednjeg odbojnika te krenuo paliti gume do kraja.

Iako je mnogima to bilo iznimno privlačno, pri kraju paljenja guma, automobil se jednostavno zapalio.

Damon je kao pravi „showman“ samo izašao iz automobila, dignuo ruke i čekao pljesak publike, bez da je uopće pogledao što mu se događa s Lamborghinijem.

Na snimci je vidljivo i kako organizatori trče prema automobilu kako bi ga čim prije ugasili, ali Damonova reakcija zapravo je šokirala mnoge. Osim toga, Damon je dobio veliku podršku u komentarima videouratka.

Kanal Daily Driven Exotics već je poznat po svojim akcijama sa superautomobilima, ali se mnogi pravi ljubitelji automobila zapravo pitaju mijenja li se način „ljubavi“ prema automobilima.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
20. travanj 2024 04:03