GDJE MU JE BILA PAMET?

VIDEO: OKUŠAO SREĆU PA ‘ZAPLOVIO‘ Kako je vozač Audija A7 u potopljenom podvožnjaku na teži način shvatio da Quattro ne radi pod vodom

Audi u podvožnjaku
 Facebook screenshot

Nesumnjivo, Audijev Quattro pogon proslavio je marku i od samog njegovog početka do danas riječ je o vrlo kapacitetnom pogonu na sva četiri kotača u svim uvjetima na cesti i izvan asfalta. Međutim, Quattro u poplavljenom podvožnjaku - ne radi!

Vozač Audija A7 iz videa očigledno je precijenio mogućnosti svog automobila, nije poslušao zdrav razum i punom brzinom uletio u poplavljeni podvožnjak u mađarskom Kecskemétu.

Tada su stvari krenule s lošeg na gore: nakon što je "zaglisirao", prvo mu je prednji kraj potonuo , a potom i stražnji da bi ga na kraju prekrili valovi nakon što ga je voda okrenula na bok pri čemu je stražnjim krajem udario u zid podvožnjaka.

Podvožnjak je navodno u to vrijeme bio zatvoren za promet i nije poznato kako je završila ova avantura vozača Audija, međutim, mađarski Index navodi da podvožnjak ima problema s odvodnjavanjem pa se 17. lipnja napunio vodom i poplavio uslijed obilnih kiša.

Reporter mađarskog indexa javlja da je već prije vozača Audija podvožnjakom pokušalo proći nekoliko automobila, no nijednom to nije uspjelo uključujući i vozača BMW-a kojeg su spašavali vatrogasci.

Uspio je navodno proći samo jedan stari Suzuki, ali u vijestima se navodi da tada još nije bilo toliko vode kao u videu s Audijem...

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
29. travanj 2024 22:17