TKO JOJ JE DAO VOZAČKU?

VIDEO: OPASNA ZA SEBE I OKOLINU Je li ovo najgora vozačica na svijetu?

Žena je očito zamijenila papučicu kočnice i gasa i nekoliko puta se zabila u "prepreke" na putu, a daljnje uništavanje je spriječio prolaznik koji je ušao u auto i pritisnuo kočnicu...
 Youtube screenshot

Još jedan nevjerojatan video dolazi iz Rusije, ovaj put u glavnom ulozi se našla starija vozačica koja je svojim automobilom napravila niz pogrešaka koje su na kraju, uz puno sreće, rezultirali samo materijalnom štetom iako je netko vrlo lako mogao nastradati. Sve počinje manevriranjem žene na parkingu, a u jednom trenutku dolazi i prolaznik koji je vjerojatno želio pomoći i dati upute za parkiranje. Ono što se tada događa uistinu je nevjerojatno. Žena je očito zamijenila papučicu kočnice i gasa te sa stražnjim krajem udarila parkirani Nissan Qashqai, ali u tom trenutku kreće punim gasom prema naprijed i završava na travnatom "hupseru".

Incident ne staje ni tu, budući da vozačica opet kreće prema nazad i to u punom gasu te ponovo završava u Nissanu Qashqai, ovaj put sa značajnijom štetom na oba auta. Sve zaustavlja jedan od prolaznika koji je dotrčao do automobila i pritisnuo kočnicu. Nakon toga žena bez ikakve zahvale čovjeku koji je spriječio daljnje razbijanje izlazi i provjerava štetu na svom automobilu. I dok bi mogli shvatiti da netko zamijeni papučicu kočnice i gasa, ovaj incident gdje se automobil u punom gasu tri puta udarao u različite objekte uistinu ne možemo shvatiti i pitamo se tko je dao vozačku ovoj ženi? Pogledajte kako je to izgledalo:

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
26. travanj 2024 00:23