SPRETNE RUKE, PUNI DŽEPOVI

VIDEO: OVA EKIPA SE UPUSTILA U POPRAVAK OTPISANOG FERRARIJA Pogledajte kako se u život vraća model 812 Superfast od 800 KS vrijedan 2,5 milijuna kuna!

 YouTube screenshot

U principu, jako razbijeni egzotični super sportski automobili se ne popravljaju već se jednostavno otpišu, jer oni koji su "iskrcali" i nekoliko milijuna kuna za sportsku jurilicu sigurno će uzeti novce od osiguranja i kupiti drugi, novi...

Jer, nitko se ne voli voziti u popravljanom autu, naročito ne ako je riječ o Ferrariju i ako zapravo, ne mora.

Uglavnom, konkretni je auto na granici "totalke" i osiguranje će ga radije otpisati jer popravak s originalnim dijelovima u ovlaštenom servisu može vratiti auto u prvotno stanje, no tada to košta gotovo kao novi automobil.

Youtube screenshot

Međutim, američka ekipa s YouTube stranice Real Life Exotics otkupljuje upravo takve automobile i iza sebe već ima respektabilan broj egzota vraćenih u život.

Oni jednostavno vjeruju da imaju uvjete, alate i znanja za takve stručne popravke, premda gledajući njihov video radionica izgleda kao i svaka druga nekog privatnika "s kraja ulice", a činjenica da su skupocjeni 812 Superfast sa "šlepa" skinuli viličarem i prevezli ga u radionicu sigurno nisu reference postupanja iz ovlaštenog servisa.

Uostalom, kako izgleda povratak u život gotovo novog, 2,5 milijuna kuna vrijednog Ferrarija sa 6,5-litrenim V12 atmosfercem od 800 KS ispod poklopca, koji ga tjera do 100 km/ h za 2,9 sekundi i koji ne staje do 340 km/h pogledajte u videu.

Rezultat izgleda odlično, no pitamo vas, da ste razbili novi 812 Superfast, biste li se nakon gledanja ovog videa koji baš sve otkriva o popravku ponovo vozili u njemu ili biste ga radije prodali?

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
25. travanj 2024 12:52