LUDNICA

VIDEO: Ovako izgleda driftanje sa 600 tisuća eura vrijednim Mercedesom G650 Landauletom i modificiranim Rolls-Royce Wraithom

 
 Youtube screenshot

Skupina automobilističkih entuzijasta prošli je tjedan sudjelovala u reliju "Snow Tour". Riječ je zapravo o druženju zaljubljenika u lude automobile koji su odlučili voziti do sjevera Norveške gdje su isprobali puni potencijal svojih jurilica na zaleđenom jezeru. Budući da su na ovom događanju sudjelovali Youtuberi Jon Olsson i MrJWW, cijela avantura zabilježena je kamerama.

Foto: Team Galag Instagram

Tako možete vidjeti kako je izgledalo driftanje sa 700 tisuća eura vrijednim Mercedesom G650 Landauletom (koji je proizveden u samo 99 primjeraka). Uz to, na Snow Touru su se uz Porsche GT3 i GT3 RS našli i jedinstveni modeli poput Batmobilea (koji je sudjelovao i na Gumballu 2016. godine), modificiranog Rolls-Roycea Wraitha i legendarnog BMW-a E30 M3. Većina sudionika se složila kako ih je upravo taj primjerak najviše oduševio na ledenom jezeru, što i ne čudi budući da nema (u ovom slučaju nepotrebne) sustave protiv proklizavanja. Kako je izgledala zabava na ledenom jezeru pogledajte u video isječcima (za Landaulet u akciji premotati na 13:50):

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
27. rujan 2022 22:23