ZANIMLJIVA CIJENA

Video: ovako izgleda kultni Ferrari Testarossa koji stoji napušten 17 godina na suncu Portorika

U videu se vidi vidno oštećena boja od stajanja, sve probušene gume kao i uništeni kožni interijer, no sve se to može restaurirati
Ferrari Testarossa
 Youtube screenshot

Ne tako davno, YouTuber Ratarossa pronašao je napušteni Ferrari F40 u Iraku, kojeg je nekada navodno vozio sin Sadama Huseina, Uday Hussein, a automobil je posljednji put bio viđen 2012. godine u Iraku. Ratarossa je pronašao i automobil i vlasnika te ga poželio kupiti i vratiti mu negdašnji sjaj, međutim sadašnji vlasnik tražio je previše novca pa je Youtuber odustao.
Natjeralo je to Ratarossu da krene dalje u potragu na zanemarene kultne Ferrarije i nije trebalo dugo da ga pronađe. Ovaj je poželio kupiti za ne previše novca i potpuno ga restaurirati.


Evo i priče: do engleskog Youtubera su došle glasine o zapuštenom i ostavljenom Ferrariju Testarossi koji već 17 godina stoji na cesti ispred jednog imanja u Portoriku.
Nakon što je stupio u kontakt s ljudima vezanim uz automobilizam na Portoriku doznao je kako je automobil još u posjedu prvog vlasnika koji ga je i doveo na otok. Međutim, prije 17 godina parkirao ga je ispred dvorišta kuće na strmoj padini, bez da ga je ikad više pokrenuo.

image
Ferrari Testarossa
Youtube screenshot

Ratarossa je uspio nagovoriti vlasnika da mu pošalje snimku automobila te otkrio je da iako je Testarossa sigurno vidjela bolje dane da nikako nije za otpis. U videu se vidi vidno oštećena boja od stajanja na suncu kao i uništeni kožni interijer, no sve se to da riješiti.
Cijena? vlasnik je tražio 30.000 dolara za Testarossu što nije uopće visoka cijena s obzirom da su im cijene trenutno preko 100.000 eura u Europi, no premda bi se nakon restauracije mogao ostvariti profit, kad se uračunaju troškovi transporta u Veliku Britaniju, Youtuber je zaključio kako mu se ni ta avantura ne bi isplatila...

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
24. travanj 2024 01:14