ZA UPRAVLJAČEM RIMČEV ZAPOSLENIK

VIDEO: Pogledajte dizelski VW Golf 4 sa zagrebačkim registracijama u akciji na Ringu!

 
 YouTube

Na kultnom Ringu često se mogu vidjeti najrazličitija modeli, od za stazu spremnog Porschea GT3 RS pa sve do serijskih automobila sa manje od 100 KS.

A ova priča posebno je zanimljiva budući da je glavna "zvijezda" Volkswagen Golf 4 sa 1.9 TDI dizelašem od 100 KS koji pritom ima zagrebačke registarske pločice. O čemu i kome je riječ? Za upravljačem se nalazi Misha Charoudin, poznat po svojim videima na YouTubeu, poziciji instruktora na Ringu, ali odnedavno i novom zaposleniku Rimac Automobila.

Upravo je zbog posla u Svetoj Nedelji Misha odlučio, za potrebe vožnje po Zagrebu i okolici, kupiti dizelski Volkswagen Golf 4. U oči će vam odmah upasti i naručena tablica: "ZG NRBGRNG", a zanimljivo je da je Misha vrlo brzo odlučio modificirati automobil kako bi mogao redovito voziti po Ringu.

Tako su za početak promijenjeni ovjes ,kočnice i naplaci, a lista dorada je pozamašna, od novih sportskih sjedala preko tuninga motora na 145 KS. Ipak, u videu je motor i dalje serijski, a kako izgleda vožnja za upravljačem 100 KS snažnog Golfa 4 u rukama profesionalca pogledajte u videu:

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
17. travanj 2024 21:55