LUDI EKSPERIMENT

VIDEO: RUSI LUDUJU U IZOLACIJI Golemi Hummer H2 su postavili na kotače od 13 cola pa djeluje poput medvjeda na štiklama, a tako se i vozi! 

 
 Youtuube screenshot

Ruska ekipa s YouTube kanala Garage54 poznata po replici Tesle Cybertruck koji su izradili iz terenskog UAZ-a, sada je pokazala svoj novi projekt, a riječ je o nevjerojatnoj preradi Hummera H2 koji je stvarno jedinstven, neobičan i pomalo luckast.

Naime, dok je imperativ što veća felga, Rusi su odlučili golemi Hummer postaviti na naplatke od 13 cola, kao jedan mali eksperiment.

Do prije nekih 40 godina 13 cola je bila sasvim standardna mjera, a kako takvi kotači danas izgledaju na jednom golemom terencu možete vidjeti u njihovom video uratku.

Rekli bismo da izgleda poput medvjeda na štiklama, a tako se zapravo i kreće...

S obzirom na to da razmak rupa kotača od 13 cola nikako nije odgovarao razmaku šarafa Hummera, momci su sve modificirali koristeći se plazma rezačem i čekićem kako bi uspješno pripasali kotače.

Na koncu i malo stylinga - naplatci su obojeni u zlatnu boju kao kontrast crnoj boji terenca.

Za malo pokazivanja i snimanje videa sasvim dovoljno no da bi Hummer H2 postao pravi "low rider" sposoban za vožnju trebalo bi prilagoditi i karoseriju, no do 50 km/h stvar sasvim dobro funkcionira...

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
26. travanj 2024 07:11