RAJ ZA LJUBITELJE

VIDEO: TRAŽITE STVARNO JEFTIN NISSAN SKYLINE? Ovaj trgovac iz Japana ima ih stotine, koštaju od 2000 dolara, a pomoći će vam i oko uvoza u Hrvatsku!

 
 Youtube screenshot

Ako ste fanovi Nissana R32, R33 ili R34 Skyline onda je ova priča baš za vas. Obožavatelji većinom kod nabave svog primjerka odlaze po njega sve do japanskih trgovaca gdje je izbor još uvijek jako velik, premda ne i po diskontnim cijenama.

Ali ne uvijek. Potvrđuje to video koji je napravio australski Youtuber Sammit koji je posjetio jednu tvrtku u ruralnom dijelu Japana i oduševio se ponudom, ali još više cijenama.

Naime, tvrtka Trust Kikaku smještena istočno od Tokija u debeloj provinciji prefekture Ibaraki u gradu Shimotsumiju raspolaže stotinama spremnih za izvoz.

Premda ih je dio na otvorenom, najvrjedniji primjerci nalaze se u jednom hangaru i svi su prekriveni plastičnom folijom.

Zanimljive su i cijene: po pitanju modela R34 generacije s četverim vratima, bez turba i s automatikom prodaje se za samo 2000 dolara...

Nisu bitno skuplji ni turbo modeli premda su im cijene posljednjih godina generalno poletjele u nebo.

Trgovac iz Shimotsumija izvozi u cijeli svijet, Amerikancima tako primjerice uzima polog za čuvanje, ako kupe R34 Skyline koji se još uvijek ne može uvesti u SAD, do trenutka kada će postati legalan, a svima ostalima koji pokažu interes i odaberu automobil spreman je i pomoći oko procedure uvoza bilo gdje u svijetu, pa tako i u Hrvatsku.

Kako to izgleda u Trust Kikaku pogledajte video...

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
14. travanj 2024 21:23