POPUŠTANJE MJERA

VIDEO: U MERCEDESU POKUŠALA DO BIG MACA PREKO REDA Na Drive Inu je odbili poslužiti no tada je nastala drama, od guranja autom do psovki i šaketanja

 
 Facebook screenshot

Video koji je snimila korisnica Facebooka i postavila ga na svoj profil pokazuje gnjusno ponašanje dviju bijesnih žene kako maltretiraju zaposlenike Mc Donaldsa restorana s Drive In poslugom za automobile, u Enfieldu, dijelu sjevernog Londona, piše Daily Mail.

Premda su se i u našoj zemlji stvarale gužve za vrijeme "lockdowna" kad se obrok mogao pojesti gotovo pa samo u Drive In restoranima brze prehrane, sve skupa u takvim uvjetima prolazilo je dosta dostojanstveno i bez nervoze.

Međutim, dvije žene u crnom skupocjenom Mercedesu s videa pokušale su se progurati da ne čekaju u dugoj koloni, očigledno luđački željne okusa Big Maca ili nuggetsa nakon tolikih dana u izolaciji.

Pritom su se poslužile i malom laži da "samo moraju proći do jednog drugog objekta" također s brzom prehranom...

Ipak, skrenule su na Drive In Mc Donaldsa.

Međutim, zbog pravila i iz poštovanja prema svim ostalim vozačima koji su strpljivo čekali kako bi napokon omastili brk nekim od slasnih burgera iz ponude, djelatnici ih jednostavno nisu željeli pustiti naprijed te ih odbili poslužiti.

Tada nastaje pravi show ili pakao za djelatnike restorana. Kako se može vidjeti u videu, djelatnik im je tijelom zapriječio prolaz, a nije se želio pomaknuti ni nakon što je vozačica nastavila voziti prema prozoru za narudžbe već se samo pomicao unazad kao ga ne bi pregazila.

Uz salvu psovki najgore vrste poželjevši mu smrt bijesna žena izlazi iz automobila i fizički ga napada, a potom je iz automobila izašla i druga ženska osoba te je stiglo još djelatnika iz restorana. Sve se pretvorilo u grubo naguravanje i fizički sukoba je pozvana i policija...

Nažalost, pritom se jasno može vidjeti da je u automobilu bio i putnik na stražnjem sjedalu - maleno dijete koje je sve promatralo. Bit će tu posla i za socijalnu službu nakon policije, a sve zbog nekoliko hamburgera...

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
15. travanj 2024 10:09