VIRALNI HIT

VIDEO: UNIŠTILI MU FERRARI 458 SPIDER, sada ih tuži i zahtjeva 250 tisuća funti za prouzročenu štetu!

 
 © Chatty Buddha/HotSpot Media

Internetom se ovih dana proširio video koji će ljubitelji automobila pogledati teška srca. Naime, u Velikoj Britaniji je zaplijenjen Ferrari 458 Spider koji je potom uništen na otpadu. Sve je zabilježeno kamerama, a video se brzinom munje proširio Instagramom, Facebookom i ostalim društvenim medijima.

Koja je cijela pozadina priče? U komentarima je bilo milijun nagađanja, a sada je objavljeno i o čemu je zapravo riječ. Vlasnik automobila je za britanski The Sun izjavio kako će tužiti policiju zbog takvog postupanja s njegovim automobilom. Cijela priča krenula je prije nekoliko mjeseci. Vlasnik je sa svojim Ferrarijem došao na suđenje u kojem mu se sudilo zbog nasilnog izbacivanja podstanara iz stana. Uz to, poznat je policiji budući da je osumnjičen za preprodaju ukradenih dijelova automobila. Budući da se na spomenutom suđenju svojim Ferrarijem 458 parkirao na nogostup, njegov automobil je uklonjen.

BPM Media

Tada je otkriveno da osim što je nepropisno parkirao, nema odgovarajuće papire kojima bi mogao dokazati vlasništvo automobila, a uz to automobil nije osiguran. U cijeloj priči nije pomogla činjenica da vlasnika čeka još nekoliko suđenja vezanih uz preprodaju lažnih registarskih pločica, kao i činjenica da je automobil već bio "otpisan". Naime, riječ je o automobilu "Cat B", otpisanom modelu kojem je osiguranje proglasilo "totalku" i kao takav nije smio biti na cesti.

Ipak, vlasnik će se za svoja prava pokušati izboriti na sudu. Iako je jasno kako automobil nije smio voziti, on tvrdi da ga je nabavio na legalan način i dogovorio prodaju u dijelovima. Policiju će tužiti za iznos od 250 tisuća funti koliko tvrdi da je mogao zaraditi na rezervnim dijelovima. Čisto sumnjamo da će spomenute novce ikad vidjeti (a sumnjamo i da je mogao dobiti spomenuti iznos prije nego što mu je policija zaplijenila Ferrari, budući da se 458 Spider u voznom stanju može naći po cijeni od 160 do 200 tisuća funti).

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
17. travanj 2024 07:50