ISKRILO NA SVE STRANE!

Video: vozač Honde Odyssey na autocesti udario u motociklista na Hondi CBR, no nije stao već je nastavio voziti - evo i kako!

Honda CBR 600RR
 Youtube screenshot

Snimka jureće Honde Odyssey s motociklom Honda CBR600RR koju je "zakačio" ispod prednjeg kraja glavna je tema američkih medija ovih dana, s video tog "pothvata" doista izgleda nevjerojatno.

Što se dogodilo? Nakon što se vozač Honde sudario s motociklistom na autocesti u blizini grada Corone u Kaliforniji, dao se u bijeg, s tim da mu se Hondin motocikl "zavukao" pod prednji kraj vozila i u vožnji žestoko baca iskre od struganja po asfaltu.

Jureću Hondu u vožnji autocestom pored Corone snimio je mobitelom jedan od sudionika u prometu, a potragom policije nakon što je vozač na koncu stao nakon što je skrenuo s autoceste pa pobjegao, identificirala ga je kao 25-godišnjeg Georgea Valentina.

Vozač motocikla, Chain Arunritthirot, rekao je za KCAL News da nije ozbiljno ozlijeđen u sudaru i da se zapravo sve odigralo iznenada te da nije znao što ga je pogodilo nakon čega je 60 metara letio zrakom na autocesti.
Arunritthirot je vozio oko 65 milja na sat kad ga je prema istrazi udario Valentin u Hondinom jednovolumenu za kojeg policija procjenjuje da je vozio oko 70 milja na sat.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
13. travanj 2024 19:40