DOČEKALA PRAVDU

VIDEO: VOZAČICI AUTOMOBIL PROGUTALA RUPA U ASFALTU! Pao je na krov te se gotovo udavila u kanalizaciji. Grad će joj sada isplatiti 4 milijuna dolara 

 
 Reuters

Gradsko vijeće Los Angelesa izglasalo je plaćanje do 4 milijuna dolara kako bi podmirilo tužbu vozačice Stephanie Scott čiji je automobil progutala golema rupa u asfaltu duboka šest metara, uslijed čega se automobil okrenuo na krov djelomično uronjen u kanalizacijske vode.

Nesvakidašnji incident dogodio se u veljači 2017. u ulici Woodbridge u dijelu Los Angelesa Studio City te je nesretnoj ženi prema njezinoj tužbi uzrokovao "značajne ozljede, štetu i gubitke".

Kada su stigli vatrogasci Scottova je već stajala na automobilu jer se uspjela izvući kroz razbijen prozor na vratima te su joj pružili ljestve i pomogli joj da se popne na sigurno.

Dok su je prevozili u vozilima hitne pomoći kazala je vatrogascima kako je osjetila da se njen automobil odjednom nagnuo na lijevu stranu i potom pao u golemu rupu.

Dodala je i da se automobil nekoliko puta prevrnuo i premjestio dok se nije napokon smirio u snažnoj bujici kanalizacijskih voda.

Srećom, drugi automobil koji je visio nad ponorom pao je u rupu do njenog tek nakon što je spašena.

Scottova je tužila grad Los Angeles, konkretno okrug grada i gradske odjele za vodu i energiju, javne radove te sanitarnu službu zbog nepažnje, javljao je NBC News.

Njeni su odvjetnici za Los Angeles Times kazali da je pretrpjela traumatičnu ozljedu mozga, da boluje od posttraumatskog stresnog poremećaja te da otada ima problema i s vidom.

Youtube screenshot

"To je bio vrlo ozbiljan slučaj, a sve zbog grube nepažnje grada", rekao je odvjetnik Kevin Boyle u izjavi za The Times.

"SUV gospođe Scott pao je na krov u šest metara duboku rupu u asfaltu i sretna je što je živa jer je lako mogla slomiti vrat, ili se utopiti u kanalizaciji u kojoj se probudila nakon što je ponovno prišla svijesti. "

Gradski odjel za javne radove priopćio je kako je rupa koja je progutala automobil vjerojatno nastala zbog prekomjerne kiše i mogućeg kvara u sustavu kanalizacije.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
27. travanj 2024 21:33