TRI GODINE RADA

Video: West Coast Customs pokazao kako je nastao cyberpunk Rolls-Royce za Justina Biebera

Najluđi Rolls-Royce ikad u vlasništvu pop zvijezde napokon je završen, a radionica je izbacila video s procesom prerade
Bieberov Rolls Royce

Bilo je ukupno potrebno tri godine West Coast Customsu da preradi Rolls Royce Wraith u vlasništvu Justina Biebera. Iako je automobil inspiriran s Rolls Royceovim 103EX konceptom nama izgleda kao da je izišao iz popularne video igre Cyberpunk 2077.

Bilo kako bilo, automobil je napokon završen, a radiona je izbacila video u kojem su ovjekovječili proces prerade. Sve je započelo tako što je Bieber htio kupiti 103EX koncept, ali taj automobil nije uopće bio u voznom stanju tako da je to bilo nemoguće.

image
Rolls Royce 103EX koncept

Rolls Royce je 103EX napravio samo kao pokazni primjer budućnosti tvrtke. Dečki iz West Coast Customsa su iskoristili Rolls Royceov 103EX kako bi skrenirali sve panele koji čine automobil i prema njima napravili kalupe iz kojih su onda napravili svoje panele za Bieberov Wraith.

Dodano je i skriveno osvjetljenje s donje strane automobila koje dolazi do posebnog izražaja u mraku. Što se tiče unutrašnjosti nije moguće napraviti puno više nego što Rolls Royce već nudi pa su tako iz West Coast Customsa doradili kožne djelove, a veće promjene su napravili na audio sustavu kojim je moguće upravljati iz prtljažnika. Video isto tako uključuje trenutak u koje se automobil isporučuje slavnom pjevaču gdje je njegova reakcija neprocjenjiva.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
19. travanj 2024 14:28