pogledajte video

Vozač BMW-a okupljanje auto entuzijasta pretvorio u pakao: ‘Lošim driftom polomio ljudima noge‘

Video je objavljen na TikTok-u uz opis: ‘Idiot ne može kontrolirati svoj auto i pokvario je raspoloženje na Tuckedu‘

Screenshot incidenta

 TikTok Screenshot

Ljubitelji automobila okupili su se prošle nedjelje kako bi u britanskom Gaydonu prisustvovali događaju pod nazivom "Tucked" ispred Britanskog muzeja automobila, ali je sve pošlo po zlu kada je vozač pokušao driftati svojim BMW-om.

Dramatična snimka prikazuje trenutak u kojem je vozač čini se izgubio kontrolu nad svojom srebrnom Serijom 5, udario u semafor i srušio nekoliko pješaka na tlo. Mogli su se čuti vrisci, a vidjeli su se ljudi kako se pokušavaju udaljiti od automobila.

image

Screenshot incidenta

TikTok Screenshot

Video je objavljen na TikTok-u uz opis: "Idiot ne može kontrolirati svoj auto i pokvario je raspoloženje na Tuckedu". Policija je potvrdila da je automobil zaplijenjen, a muškarac je pod istragom zbog opasne vožnje nakon incidenta. Vjeruje se da nitko nije ozbiljnije ozlijeđen. Video možete pogledati OVDJE.

image

Screenshot incidenta

TikTok Screenshot

"Uništio je dobar show", napisao je jedan komentator. Drugi je komentirao: "Ukus, vozačke vještine i zdrav razum - svi su podjednako odsutni". Britanski muzej automobila tweetao je: "Svjesni smo incidenta koji se danas dogodio na susretu. Pitanja sigurnosti na cestama shvaćamo vrlo ozbiljno i iako u ovom trenutku nećemo dalje komentirati, istražit ćemo i djelovati u skladu s tim".

image

Screenshot incidenta

TikTok Screenshot

Glasnogovornik policije Warwickshirea rekao je za MailOnline: "Automobil je zaplijenjen i muškarac je pod istragom zbog opasne vožnje nakon incidenta ispred sajma automobila u Gaydonu jučer. U 15.56 jučer, 2. travnja, policija je dobila dojavu o udaru vozila u pješake na Banbury Roadu".

image

Screenshot incidenta

TikTok Screenshot

"Policajci su stigli i utvrdili da je prilikom napuštanja događaja za preinačene automobile BMW Serije 5 naletio na nekoliko pješaka i oštetio semafor prije nego što je pobjegao. Pronađen je uz cestu i prema članku 59 Zakona o reformi policije iz 2002. zaplijenjen".

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
17. travanj 2024 23:01