TUNING U JAPANACA

VOZIO BI GA I ROYCE KING: Ovaj Rolls-Royce Dawn mami poglede gdje god se pojavi!

 
 Instagram

Rolls-Royce modeli predstavljaju prilično rijetku pojavu na cesti. Proizvođač čije ime najčešće vežemo uz plemstvo i lordove prošle je godine prodao tek nešto više od 3 tisuće primjeraka. Naravno, riječ je o odličnom prodajnom uspjehu za britansku marku, ali i dalje govorimo o ekskluzivnim primjercima koje ćete rijetko vidjeti uživo. Ipak, postoje vlasnici kojima to očito nije dovoljno. Među njima se svakako ističe Manabu Goto iz Japana. On je procijenio da je njegov Dawn "preobičan" te je odlučio krenuti u proces vizualnog tuniranja kako bi njegov primjerak uvijek bio u centru pažnje.

Foto: Instagram

Prvo je ugrađen "body kit" s potpisom japanskog tunera Walda. Goto je zatim odlučio spustiti automobil i postaviti ga na (prevelike) 24-inčne(!) Forgiatto Troppo naplatke. Sa slika se vidi i da su već poprilično oštećeni po rubovima. Sigurni smo kako bi se u ovom modelu provozao i popularni Royce King.

Zbog ovih dorada Rolls je sigurno izgubio na udobnosti, no sumnjamo kako ovog ekscentričnog vlasnika to smeta. Da stvar bude bolja, ovaj Rolls nije najupadljiviji automobil u njegovoj kolekciji, budući da je vlasnik rozog Lamborghini Aventadora SV!

Instagram

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
19. travanj 2024 21:38