zvijezda 1990-ih

Vrlo malo korištena kultna Honda NSX traži novog vlasnika: Nudi se gotovo 100.000 eura!

Rijetka ikona automobilske industrije u besprijekornom stanju traži novog vlasnika

Honda (Acura) NSX

 Cars&Bids

Zamislite na trenutak da se vratite u doba kad je Honda (u SAD Acura) lansirala svoj ultimativni model visokih performansi. Model NSX, bez sumnje, zauzima posebno mjesto u srcima ljubitelja automobila, zahvaljujući svojoj revolucionarnoj kombinaciji pouzdanosti i performansi koje su postavile nove standarde među superautomobilima svoje ere.

image

Honda (Acura) NSX

Cars&Bids

Danas, NSX nastavlja oduševljavati kolekcionare i entuzijaste automobila, čija vrijednost svjedoči o njegovoj neprolaznoj atraktivnosti i legendarnom statusu.

Auto s fotografija je targa verzija iz 1996. godine, odnosno NSX-T, koja se pojavila na aukciji putem platforme Cars & Bids. Obojen u nijansu "Berlina" Crna s interijerom obloženim tamnom kožom, ovaj NSX-T predstavlja jedan od samo 49 primjeraka izrađenih te godine s takvom specifikacijom.

image

Honda (Acura) NSX

Cars&Bids

Pokreće ga 3,0-litreni atmosferski V6 motor s 270 konjskih snaga i 284 Nm okretnog momenta, uparen s 5-stupanjskim ručnim mjenjačem koji snagu prenosi na stražnje kotače.

Ono što ovaj primjerak čini posebno poželjnim je njegova kilometraža od samo 10.700 milja (oko 17.200 km), čineći ga iznimnom prilikom za sve one koji su propustili priliku nabaviti ga novog, a žele iskusiti gotovo nekorišteno vozilo.

image

Honda (Acura) NSX

Cars&Bids

Osim male kilometraže, ovaj NSX-T odlikuje se time što je potpuno u originalnom stanju, s dodatkom samo zaštitnog sloja boje na prednjem dijelu. Boja vozila nalazi se u impresivnom stanju, a unutrašnjost izgleda gotovo kao nova s minimalnim znakovima korištenja na kožnim sjedalima.

Kako se aukcija na Cars&Bids polako zatvara, cijena ovog izuzetnog primjerka brzo se približava granici od 100.000 dolara, a aukcija završava za koji sat.

image

Honda (Acura) NSX

Cars&Bids

Očekuje se da će konačna cijena dosegnuti mali više od 100.000 dolara, potvrđujući vrijednost i poželjnost ovog klasičnog japanskog superautomobila.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
03. travanj 2024 06:04