NEOBIČNA NAGRADA

Za informacije o ubojstvu obitelj daje klasičnu Corvette Cabriolet i godinu dana održavanja

Vlasnik Anthony Gilliam je rekao da automobil ima 76.000 milja na satu i da je u dobrom stanju
Auto kao nagrada
 Motor1 screenshot

Obitelj iz Memphisa u državi Tennessee dati će nagradu od 10.000 dolara i klasični model Chevrolet Corvette onome tko da bilo kakav dokaz vezan za neriješen slučaj ubojstva od prije 10 godina.

Naime Dennis Gilliam, sin Mattieja Williamsa ubijen je u rujnu 2011. godine, ali je njegov je ubojica i dalje na slobodi. Osim novčane nagrade što je uobičajeno, Mattie za informaciju daje i klasični Corvette Cabriolet iz 1990-ih.

Automobil ima 76.000 milja na satu i u dobrom je stanju, ali ako bi bilo kakvih problema s automobilom, obitelj je spremna uložiti dodatnih 500 dolara mjesečno za prvu godinu vlasništva.

“Treba nam malo pravde. Moja obitelj i ja trebamo pravdu. Prošlo je previše vremena ", rekao je Anthony Williams za WREG News Channel 3. "Dokazi su tamo, trebalo je riješiti taj slučaj i ja neću odustati."

Dennis Gilliam je, naime, ustrijeljen nakon tučnjave neposredno ispred njegove kuće, a nakon što je osumnjičeni Ryan Nelson uhićen, osim za teški napad, nije bilo dovoljno dokaza za ubojstvo. Dovoljno je reći kako nije riječ o presudi koju je obitelj željela čuti.

Srećom, tužitelj kaže da se slučaj može ponovno pokrenuti ako postoje dodatni dokazi. Do tada, obitelj se nada da će pravda pobijediti...

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
25. travanj 2024 06:11