DORADA IMA PAPRENU CIJENU

ZA NOSTALGIČARE I LJUBITELJE KLASIKE: Ova kompanija BMW 135i Cabriolet pretvara u modernu verziju kultnog modela 2002!

 
 Everytimer

Imate BMW E88 Seriju 1 Cabriolet, no nekako vam se čini da su BMW modeli prije izgledali bolje i žalite za starim vremenima autoindustrije? Njemačka kompanija Everytimer nudi rješenje za vas. Naime, vaš limeni ljubimac može postati moderna verzija modela 2002. Kao što možete vidjeti sa slika, krajnji rezultat ove prerade izgleda prilično dobro.

Foto: Everytimer

Većina elemenata karoserije je izmijenjeno, a sigurni smo kako će ovakav automobil plijeniti pažnjom gdje god se pojavio. Unutrašnjost je ipak nešto manje maštovita, pa će tako mnogi odmah otkriti kako je riječ o modernom modelu.

Ono što je sigurno je da će ovaj model biti itekako brži od serijske izvedbe kultnog modela 2002 s kraja 60-ih godina. Naime, iz kompanije Everytimer napominju kako je dorada namijenjena modelu 135i koji ispod poklopca skriva 306 KS. Naravno, sve to i košta. Tako će svi oni nostalgičari željni klasike za ovu doradu trebati iskeširati čak 80 tisuća eura(!), a treba imati na umu da vam prije toga naravno treba i serijski 135i. Dakle, želite li se voziti u ovome prilično impresivnom modelu, to će vas vjerojatno stajati preko 100 tisuća eura. Za te novce već možete dobiti M2 Competition s bogatom dodatnom opremom...

Foto: Everytimer

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
25. travanj 2024 02:43