potanje stila

Za odlikaše: Mansory pokazao ‘zlatni‘ Lambo Urus s 900 KS ispod prednjeg poklopca

Iako je više nego malo pretjeran, savršeno bi odgovarao nekome tko se stvarno želi istaknuti na cesti

Mansory Lamborghini Urus

 Mansory

Mansory je upravo završio s onim što bi se moglo nazvati najluđim Urusom kojeg je ikada napravio, i iako je više nego malo pretjeran, savršeno bi odgovarao nekome tko se stvarno želi istaknuti.

image

Mansory Lamborghini Urus

Mansory

Za početak, ovaj Urus je opremljen Mansoryjevim Venatus kompletom karoserije. Vidjeli smo da je Mansory u prošlosti ugradio ovaj komplet na dosta Urusa, ali ne prestaje privlačiti pažnju zahvaljujući novim agresivnim prednjim i stražnjim maskama, kao i mnoštvu drugih izmjena.

image

Mansory Lamborghini Urus

Mansory

Sprijeda, komplet uključuje odbojnik s izraženim razdjelnikom i još dramatičnijim linijama i kutovima od standardnog Urusa. Mansory je također opremio super SUV s prepoznatljivom haubom i novim prednjim četvrtinama s aerodinamičnim otvorima. Promjene karoserije nastavljaju se duž bočnih strana s proširenim lukovima kotača i produženim bočnim pragovima.

image

Mansory Lamborghini Urus

Mansory

Dok je prednji dio SUV-a odvažan, stražnji je dio možda još čudniji. Mali spojler se proteže od krova, kao i suptilni spojler na prtljažniku. Tuner je zatim dizajnirao novi paket odbojnika i difuzora. Tri ispušna otvora nalaze se na stražnjoj strani i imaju sličnu konfiguraciju kao kod modela Apollo Intensa Emozione iz ograničene serije.

image

Mansory Lamborghini Urus

Mansory

Ovaj Urus je zatim završen u zlatnoj nijansi koju tuner naziva Bronzo Zenas. Svaki dio karoserije ukrašen je ovom upečatljivom mat bojom, uključujući naplatke inspirirane relijem. Kao i svaki dobar Mansoryjev projekt, SUV također uključuje neke nadogradnje motora, što znači da 4,0-litreni V8 s dva turbopunjača ima 900 KS i 1000 Nm okretnog momenta.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
29. travanj 2024 08:04