PRERADA IZ PAKLA

ŽELITE AVENTADORA? Nema problema, ako imate Hondu Accord ili Toyotu Corollu indijski tuner će vam ih za 30.000 eura pretvoriti u talijansku jurilicu!

 
 Executive Modcar Trendz

Mnogi žele voziti Lamborghini, no financijska situacija najčešće to omogućava tek malom broju vozača. Ipak, indijska kompanija Executive Modcar Trendz odlučila je ponuditi svoju verziju Aventadora. Već i samim pogledom na slike, jasno je kako je riječ o poprilično lošoj replici, budući da je kao podloga korištena - Honda Accord!

Executive Modcar Trendz

Potpuno različiti oblici karoserija ova dva automobila rezultirali su prilično nezgrapnim Aventadorom koji je prije svega previsok, a i nagib "poklopca motora" (koji se dakako nalazi naprijed) je itekako drugačiji u odnosu na originalni s talijanske jurilice.

Executive Modcar Trendz

Stražnja svjetla su, u odnosu na ostatak prerade, izvedena sasvim solidno, a sličnu stvar možemo reći za prednje farove. Automobil je lakiran u "Arancio Argos" narančastu boju i postavljen na sjajno crne aluminijske naplatke. Posebna pozornost stavila se i na unutrašnjost, pa je tako klasični analogni brojčanik zamijenjen digitalnim, a tu je i središnji greben uređen kao kod Lamba (iako ga nitko neće zamijeniti za original).

Executive Modcar Trendz

Zanimljivo je kako je kompanija iz Mumbaija objavila i cjenik za ovu preradu koja tako stoji 2,500,000 indijskih rupija, odnosno oko 30.000 eura. Pritom se od vas zahtjeva da donesete automobil "donor", koji može biti Honda Accord, Hyundai Elantra ili Toyota Corolla. Proces prerade traje oko 4 mjeseca, a ako niste neki obožavatelj Lamborghinija, nudi se i prerada u Ferrarijeve modele F430 i 458 Italia... Isplati li se? Pa ako nas pitate, baš i ne, pogotovo ako uzmete u obzir da vam ispod poklopca ostaje serijski motor, a o zvuku V12 atmosferca iz Aventadora možete samo sanjati (ili ga slušati putem zvučnika...).

Executive Modcar Trendz

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
19. travanj 2024 01:54