IZMEĐU TERAPIJA

Zlatan Ibrahimović u Milanu vozi milijun eura vrijedan LaFerrari kakvih je izrađeno tek 500

Proteklih godina moglo vidjeti na ulicama Stockholma u unikatnom Porscheu 918 Spyder koji ga je također stajao milijun eura

Zlatan Ibrahimović

 Profimedia

Najveća zvijezda nogometnog kluba AC Milan, neuništivi Zlatan Ibrahimović snimljen je u Milanu za volanom svog talijanskog superautomobila Ferrarija LaFerrari u društvu supruge Helene Seger.

Švedski nogometaš trenutno ne igra zbog ozljede, a između terapija pronašao je vremena za uživanje u svom omiljenom hobiju - vožnji u svojim jurilicama.

image

Zlatan Ibrahimović

Profimedia

Zanimljivo, u Milanu koristi spektakularni žuti bolid izrađen u tek 500 primjeraka koji je nov stajao milijun eura, kada ga je nabavio 2017. godine, a kojem je cijena danas i nekoliko puta viša.

image

Zlatan Ibrahimović

Profimedia

Nakon LaFerrarija Ibrahimović je nabavio jednako atraktivne super automobile pa ga se proteklih godina moglo vidjeti na ulicama Stockholma u unikatnom Porscheu 918 Spyder koji ga je također stajao milijun eura i potom za volanom istinske maloserijske egzotike iz Maranella Ferrarija Monza SP2 izrađenog u samo 449 primjeraka za kojeg je također iskrcao milijun.

image

Ibrahimović Ferrari Enzo

Profimedia

Ništa manje nije ga stajao ni njegov četvrti automobil u kolekciji, Ferrari Enzo iz 2002. koji je izrađen u tek 400 primjeraka.

Pohvalno: Ibrahimović svoje automobile vozi kad god stigne i nije ih nakon kupnje spremio u neku grijanu garažu i sakrio od pogleda kao ulaganje na kojem će višestruko zaraditi. Baš je zato Šveđanin jedan od najdražih gostiju kod ljudi iz Maranella kod kojih kotira vrlo visoko na listama za njihove ekskluzivne maloserijske modele.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
17. travanj 2024 23:02