ZNA ZNANJE

ZLATNA KOKA BUGATTIJA mjesečno proda po jedan Veyron vrijedan 1,5 milijuna eura

Prodavačica Bugattija Anita Krizsan samo je prošle godine gazdama zaradila 16,5 milijuna eura

U vrijeme današnje opće krize poprilično je teško prodati automobil vrijedan i 30.000 eura, no zlatnoj koki Bugattijevog salona na londonskom Mayfairu Aniti Krizsan nije problem prodavati aute od 1,5 milijuna eura. I to kao na traci! Ova je trgovkinja mađarskog podrijetla, naime, prošle godine prodala ukupno 11 novih Bugattija Veyrona!

Kolika joj je provizija poslovna je tajna i sigurno nije mala, a ambiciozna Anita ne sjedi u salonu i čeka kupce već leti diljem svijeta i osobno isporučuje superaute koji voze preko 400 km/h kupcima ponajviše na Bliskom istoku i Rusiji. 39-godišnja “Najbolja prodavačica u povijesti Bugattija karijeru je započela u administraciji u jednom Hondinom salonu, da bi s vremenom dogurala do voditeljice uglednog salona na Mayfairu.

Prema njenom priznanju uspjeh zahvaljuje golemom angažmanu, činjenici da je interesentima i kupcima dostupna 24 sata na dan, a nije joj teško odgovarati na pozive raznih oligarha i šeika usred noći na pitanja o dodatnoj opremi, specijalnim bojama i garancijama.

Tako je prodala i Veyron L’Or Blanc, kao i Veyron Super Sport, no ne može otkriti tko su kupci, a razvrstava ih u investitore i kolekcionare i po godinama od 19 do 70. Osobna želja jedine prodavačice Bugattija u svijetu je da se više žena bavi prodajom novih automobila.

Izvor: The Daily Mail

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
07. svibanj 2024 10:52