PRESTRAŠNO!

Zlatom optočeni Nissan GT-R upravo se prodaju u Dubaiju. Cijena: gotovo pola milijuna dolara!

Na satu je svega 6000 kilometara, a s brojim modifikacijama automobil ispucava između 800 i 900 konjskih snaga
Nissan GT-R 2014.

Postoje loši novi automobili jer njihovi proizvođači prolaze kroz financijske probleme, postoje loši stari automobili jer nisu dobro održavani, ali postoji i jedna posebna kategorija automobila koji su loši zbog lošeg ukusa vlasnika. U tu kategoriju spada ovaj Nissan GT-R.

image
Nissan GT-R 2014.

Počastite se onim što bi možda mogao biti najgori primjer te posljednje kategorije, pozlaćeni Nissan GT-R. Automobil je trenutno na prodaju u Dubaiju za otprilike 435.000 dolara.

image
Središnje montirani ispušni sustav

Automobil ima u potpunosti ugrađen zlatni bodykit, a osim toga ovaj GT-R iz 2014. godine ima rezervne kotače, novi spojler, ultraagresivni stražnji difuzor i ispušni sustav s trostrukim središnjim izlazom koji je možda jedina stvar koja je na ovom automobilu napravljena s ukusom.

image
Nissan GT-R 2014.

Na satu je svega 6000 kilometara, a sa brojim modifikacijama automobil ispucava između 800 i 900 konjskih snaga. Iako postoji cijeli niz automobila koji su neukusno modificirani razlog zbog kojeg je ovaj GT-R poseban je taj što se Nissan GT-R predstavlja kao skromni automobil koji je u stanju često pobijediti egzotične superautomobile.

image
Unutrašnjost je isto dijelom optočena zlatom

Vidjeti ovaj GT-R u zlatnom bodykitu pomalo je poput gledanja bivšeg sportaša svjetske klase kako se utapa u plijenu vlastitog uspjeha i bijedi koja dolazi s time.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
26. travanj 2024 05:45