NOVA LJUBAV JE U GRADU

Mario Petreković zabranio lijepoj Mariji da dira njegov touch screen

Stigla je druga epizoda mini video serijala u kojem možete zaviriti u unutrašnjost novog kompaktnog Fiat Tipa

Nakon napete prve epizode u kojoj je lijepa Marija pokleknula Lorenzovim nasrtajima nakon što se zaljubila u fatalni Fiat Tipo, donosimo vam i drugu epizodu naše talijanske sapunice. Ukoliko ste propustili prvu epizodu, svakako je pogledajte ovdje, a u drugom nastavku zavirite kako je Marija oduševljena unutrašnjosti talijanskog ljepotana i kako joj je Lorenzo zabranio da dira njegov touch screen.

Je li moguće da Lorenzo daje prednost automobilu nad lijepom Marijom i kako će to naša junakinja podnijeti, saznajte uskoro u trećoj, ujedno i posljednjoj epizodi ljubavne sage Marije i Lorenza.

Fiat Tipo s peterim vratima nedavno je stigao na hrvatsko tržište. Riječ je o praktičnoj izvedbi Tipa dužine 4,37, širine 1,79 i visine 1,5 metara. Iako je 16 cm kraći od limuzinske verzije, nudi prtljažnik od 440 litara po čemu spada u sami vrh kompaktne klase. Kupcima se nude paketi opreme "Amore", "Pop Star", "Easy" i "Lounge". Ovisno o razini opreme, u unutrašnjosti se nude različiti multimedijalni sustavi, od kojih vrh ponude čini 7-inčni Uconnect HD putem kojeg je omogućeno povezivanje s pametnim telefonima, kao i wi-fi veza te glasovne naredbe.

Više o Fiatu Tipu pročitajte ovdje, a sljedeći tjedan pogledajte zadnju epizodu napete talijanske sapunice.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
25. travanj 2024 01:35