VIDEO TEASER

NOVI SEAT LEON STIŽE USKORO: Krcat tehnologijom i sa atraktivnim povezanim LED svjetlima puca na vrh klase!

 
 Seat Youtube screenshot

Automobilski svijet s nestrpljenjem čeka 28. siječnja kada će Seat pokazati svog aduta u kompaktnoj klasi – novu generaciju Leona! Na svom YouTube kanalu španjolski je proizvođač objavio i prvi teaser koji zapravo otkriva dosta detalja. Prije svega, tu je dosta jasna slika interijera koji je u potpunosti digitaliziran – pa se tako ispred vozača nalazi virtualni kokpit, središnjim dijelom dominira veliki zaslon osjetljiv na dodir, dok pogled na središnji greben otkriva minijaturnu ručicu automatskog mjenjača (po uzoru na onu s Porschea 992). Tu je i neizostavno ambijentalno osvjetljenje.

Seat Youtube screenshot

Teaser nadalje otkriva kako će prednjim dijelom dominirati opcijska LED svjetla, dok će znak prepoznatljivosti nove generacije svakako biti stražnja povezana LED svjetla koja će posebno moćno izgledati noću.

Zasad znamo i da će automobil biti postavljen na dobro poznatu MQB platformu, a ispod poklopca bi se naći poznati 1.0 i 1.5 turbobenzinski motori, kao i 1.6 dizel s blagim hibridnim sustavom. Nagađa se kako će vrh ponude biti paprena Cupra Leon, no za više detalja ipak ćemo trebati još malo pričekati. Kada očekujemo premijeru? 28. siječnja u 20 sati kada ćete na našem portalu imati prilike pročitati sve detalje vrućeg španjolskog kompakta!

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
19. travanj 2024 15:57