U SVIM POSLOVNICAMA

Bez čekanja do novog BMW-a serije 3 s bogatim paketom opreme i pet godina besplatnog održavanja

Najtraženiji BMW model u Hrvatskoj s Advantage+ bogatim paketom opreme i pet godina besplatnog održavanja dostupan je od 286.000 kuna
BMW

Tvrtka Tomić & Co., generalni zastupnik za BMW i MINI modele, pobrinula se da ovog ljeta ne morate čekati na isporuku novog automobila. Posebno kada je riječ o najpopularnijem i najtraženijem BMW modelu u Hrvatskoj. BMW serije 3 Advantage+ modeli, konkretno 318d, 320d i 320d xDrive, dostupni su za isporuku odmah i to u svim Tomić & Co. salonima diljem zemlje, od Zagreba, Zadra, Rijeke, Splita, Osijeka do Pule.

Dostupan za 286.000 kuna, BMW 318d Advantage+ dolazi s pet godina besplatnog održavanja, raznim mogućnostima financiranja i bogatim paketom opreme. Vozilo s top opremom osim voznim karakteristikama svoj status opravdava i tehnološkim inovacijama.

image
BMW

Savršen spoj poslovne limuzine i sportske dinamike, s bogatim Advantage+ paketom opreme, svakom novom vlasniku jamči da će automobil zadržavati svoju vrijednost dugi niz godina. U paketu opreme posebno kreiranom za kupce u Hrvatskoj, upravo prema njihovim najčešćim zahtjevima, ističu se BMW Live Cockpit Professional odnosno 12,3-inčna instrument ploča i 10,25 -inčni središnji multimedijski zaslon osjetljiv na dodir. Tu je i Connected Package Professional - servis putem osobnog asistenta dostupnog od 0 – 24 h pozivom iz vozila.

image
BMW

U paketu se nalazi i povezanost s MyBMW aplikacijom koja omogućava savršenu integraciju i personalizaciju vozila, a tu su i Apple CarPlay, Android Auto, DAB Tuner, TeleServices te ostale funkcionalnosti. U novom BMW-u serije 3 s Advantage+ paketom opreme nalazi se i Active Guard Plus, sustav koji upozorava te sprječava nalet na vozilo i pješake kao i nenamjernu promjenu vozne trake s automatskim kočenjem.

Uz LED prednja i stražnja svjetla, Park Distance Control, automatski multi-zonski klima uređaj i tempomat, svakom vozaču osigurano je sve kako bi na maksimalno siguran i udoban način iskusio prepoznatljivo BMW zadovoljstvo u vožnji.

Riječ je o izvrsnoj prilici za kupnju sedme generacije najprodavanijeg i najpopularnijeg BMW-a u Hrvatskoj, po uvjetima kojim kupci dobivaju više. Osim izvrsne cijene, gratis BMW Service Inclusive servisnog paketa u trajanju od pet godina, odnosno za prijeđenih 100.000 kilometara, svaki kupac dobiva i besplatno BMW osiguranje guma za razdoblje od 36 mjeseci.

Ovisno o modelu raspoložive su različite mogućnosti financiranja, poput opcije 50:50, financiranje po modelu 1/3 i mogućnost mjesečnih otplata te kupnja vozila uz 0% učešća, u okviru modela financiranja naziva 'BMW 4 YOU'.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
20. travanj 2024 00:52