GLAVNA NAGRADA

BMW Serije 3 u igri ‘Kupuj na Ini, BMW je bliži nego što se čini‘ uručen Miji Čuturi iz Zagreba

Sretnoj dobitnici prvi spremnik vrhunskim Class Plus gorivom napunila je zlatna olimpijka Sara Kolak

Dodjela automobila BMW dobitnici INA nagradne igre

 INA

O velikom interesu javnosti za dosad najuspješniju nagradnu igru Ine svjedoči podatak kako je stiglo više od 470.000 prijava kupaca. Osim 146 dnevnih nagrada i 33 tjedne, tri BMW modela bili su veliki mamac za sudjelovanje u SMS nagradnoj igri.

U razdoblju od 13. listopada do 24. prosinca 2021. godine izvučeni su dobitnici BMW 118i Advantage+ u listopadu, BMW 218i Gran Coupe Advantage u studenome te BMW 318d Advantage+ u prosincu.

image

Dodjela automobila BMW dobitnici INA nagradne igre

INA

Dobitnica posljednjeg BMW-a je Mia Čutura iz Zagreba nije krila sreću prilikom svečanog uručenja automobila na Ininom maloprodajnom mjestu u Heinzelovoj u Zagrebu kad nam je rekla - "Mislila sam da je neka šala, ali kad sam shvatila da sam ja dobitnica plavog BMW-a 318d Advantage+ bila sam šokirana, još uvijek mi je nestvarno. Poziv mi je stvarno uljepšao blagdane. Sigurno mi je pomoglo članstvo u INA Loyalty programu koji često koristim jer mi se svaka posjeta Ini još više isplati kroz bodove koje skupljam i koristim za pogodnosti i popuste, a svi su članovi imali dvostruku šansu za osvajanje automobila. Drago mi je da sam baš ja osvojila BMW Serije 3 koji mi je oduvijek omiljeni model, posebno u ovakvoj atraktivnoj plavoj boji, već prodajem svoj stari auto i planiram prvo putovanje u BMW-u, do Rijeke za početak."

image

Dodjela automobila BMW dobitnici INA nagradne igre

INA

Ključeve BMW-a dobitnici je uručila Zdravka Demeter Bubalo, operativna direktorica Usluga kupcima i maloprodaje koja je tom prilikom izjavila: "Čestitke sretnoj dobitnici! I kroz ovu nagradnu igru pokazali smo da nam je zadovoljstvo i osmjeh kupaca na prvom mjestu, a njih gotovo 180 jesenas je imalo i dodatnog razloga za sreću jer su osvojili neku od naših vrijednih nagrada. Želja nam je ostati prvi izbor kupaca u pokretu i zato kontinuirano prilagođavamo ponudu njihovim potrebama, razvijamo mrežu i pratimo trendove te pripremamo nova uzbudljiva iznenađenja i nagradne igre. Pozivam sve naše kupce da nastave putovati s Inom!“

image

Dodjela automobila BMW dobitnici INA nagradne igre

INA

Na dodjeli nagrade u Heinzelovoj sretnoj dobitnici prvi spremnik novog BMW-a vrhunskim Class Plus gorivom napunila zlatna olimpijka Sara Kolak koja s Inom ima uspješnu suradnju. INA zahvaljuje svim kupcima koji su sudjelovali u ovoj nagradnoj igri!

image

Dodjela automobila BMW dobitnici INA nagradne igre

INA

O nagradnoj igri "Kupuj na Ini, BMW je bliži nego što se čini!“

Inina SMS nagradna igra trajala je na Ininim maloprodajnim mjestima od 13. listopada do 24. prosinca. Kupci su se mogli uključiti tako da posjete bilo koje Inino maloprodajno mjesto i natoče Inina vrhunska goriva, kupe robu široke potrošnje ili svoj omiljen proizvod iz bogate gastro ponude Fresh Cornera u minimalnoj vrijednosti od 250 kn te pošalju SMS poruku s traženim podatcima na broj 60010. INA je nagrađivala jednim BMW-om mjesečno – BMW 118i Advantage+ u listopadu, BMW 218i Gran Coupe Advantage+ u studenom i BMW 318d Advantage+ u prosincu.

Također, kupci su imali priliku osvojiti vrijedne dnevne i tjedne nagrade – dva sretna dobitnika dnevno imali su priliku osvojiti INA karticu u vrijednosti od 500 kn, a tri sretna dobitnika jednom tjedno mogli su osvojiti INA karticu od 1000 kn. Sveukupno je pristiglo više od 470.000 prijava, što je ujedno čini i najuspješnijom nagradnom igrom Ine. Podijeljeno je 146 dnevnih nagrada, 33 tjednih nagrada i 3 mjesečne nagrade. Dobitnici su izvučeni slučajnim odabirom te uz nadzor tročlane komisije i javnog bilježnika, a u nagradnoj igri nisu mogli sudjelovati radnici Ine koji su uključeni u organizaciju nagradne igre i izvlačenje dobitnika te članovi njihove uže obitelji. Više informacija o ostalim dobitnicima potražite na poveznici, a očitovanje Ine nastavno na lažne vijesti koje su se pojavile vezano uz ovu nagradnu igru potražite na poveznici.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
16. travanj 2024 20:52