FEŠTA OD AUTOMOBILA

Hrvatska premijera: Nova Kia Sorento prvi put u Hrvatskoj na Auto-moto salonu u Splitu!

Kia zastupnik Auto Dalmacija, donosi ekskluzivnu hrvatsku premijeru u City Centru One
Kia Sorento
 Kia

Ovog tjedna će svi domaći zaljubljenici u automobile doći na svoje. Naime, 10-godišnja tradicija odlična je pozivnica na prvo ovogodišnje izdanje najveće izložbe novih automobila u Splitsko - dalmatinskoj županiji a i u Hrvatskoj općenito – AUTO MOTO SALON 2021. koji se održava u City Centru One u Splitu od 28. travnja do 2. svibnja 2021.

image
Kia Sorento
Kia

Dosadašnje priredbe bila su pun pogodak, pa se s razlogom nadamo da će ovogodišnja biti dokaz da su naši ljudi, unatoč pandemiji, željni uživo razgledati nove automobile na jednom mjestu. Tako će i ove godine, u teškim uvjetima za auto industriju, u organizaciji Slobodne Dalmacije, na nekoliko etaža trgovačkog centra City Centra One, od 28. travnja do 2. svibnja 2021. ponovno održati salon automobila i motocikala.

Velika je vijest s obzirom na okolnosti da ćete na trenutno najvećem auto showu u Hrvatskoj imati priliku vidjeti neke od najnovijih primjeraka svjetske auto industrije.

image
Kia Sorento
Kia

Izdvajamo i iznenađenja koje nam nudi Kia. Naime, novi ovlašteni Kia zastupnik Auto Dalmacija, donosi ekskluzivnu hrvatsku premijeru novog- nagrađivanog luksuznog SUV vozila Kia Sorento.

Kia Sorento je već jako dobro prepoznat i prihvaćen model na tržištu. Nakon prošlogodišnje svjetske premijere Sorento je dobio priznanje za izuzetan dizajn terenskog vozila 2020. godine od strane magazina Auto Bild Allrad. Nakon toga osvojio je najznačajniju njemačku automobilsku nagradu Zlatni volan 2020. u razredu velikih sportskih terenaca. U ožujku ove godine postao je Ženski svjetski auto 2021. godine u kategoriji velikih sportskih terenaca. S obzirom na cijenu, vrijednost, inovativnu tehnologiju I sigurnost te veliki iskazani interes, za očekivati je da će postati omiljen među hrvatskim kupcima.

image
Kia Sorento
Kia

Posjetitelji će isto tako imati priliku premijerno vidjeti i električni SUV Kia E-Niro. Na izložbenom prostoru novog zastupnika za KIA vozila tvrtke AUTO DALMACIJA osim navedenih tehnoloških i dizajnerskih poslastica imat ćete priliku vidjeti i dogovoriti testne vožnje za ostale najprodavanije KIA modele. Tako ćete moći razgledati (u neke od njih i sjesti) - najprodavanije vozilo za fizičke osobe u 2020. Kia Stonic, ekstravagantni i privlačni Kia XCeed, novi obnovljeni Kia Sportage – Black Design ili best buy vozilo Kia Ceed.

image
Kia eNiro
Kia

Daleko bi nas odvelo nabrajanje svih noviteta koje nudi i dovodi novi KIA zastupnik AUTO DALMACIJA na Auto – moto salonu, pa uzmemo li samo u obzir da su premijere obično rezervirane za najveće svjetske auto sajmove, doista nije pretjerano zaključiti da će Auto – moto salon zaista biti poput svjetskog auto salona u malom.

Budući da su električna i hibridna vozila aktualnost, a KIA poseban naglasak stavlja na elektrifikaciju. To dokazuju suradnjom s tvrtkom Rimac Automobili i zajedničkim razvojem supervozila EV6, tako da će posjetitelji moći vidjeti i zanimljivi električni KIA gradski terenac E-Niro.

image
Kia eNiro
Kia

Iz AUTO DALMACIJE isto tako najavljuju da neće nedostajati i prateće zabave, pa potvrđuju da će se unatoč kriznim vremenima potruditi još više. Posjetom izložbenom prostoru moći ćete osvojiti razne poklone, a glavni poklon bi bio korištenje Kia Xceed-a za vikend.

Sigurni smo kako je sve gore navedeno dodatni razlog da odvojite svoje vrijeme i u periodu od 28. travnja do 2. svibnja posjetite City Centar One u Splitu. Pritom je važno naglasiti da vas ovaj cijeli užitak neće koštati ništa! Ulaz je besplatan, a ne plaća se ni parking.

image
Kia eNiro
Kia

Stoga, upalite svoje automobile, motocikle i skutere ili pak uskočite u autobus ili taksi i vidimo se u City Centru One na Auto - moto salonu 2021., najvećoj izložbi auto industrije u Splitu.

P.S. I ne zaboravite posjetiti izložbeni prostor KIA Auto Dalmacije, novog ovlaštenog zastupnika za servis i prodaju Kia automobila!

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
22. ožujak 2024 08:44