MINI 4 YOU

Mini Cooper i Mini Countriman u posebnoj ljetnoj ponudi koja se ne propušta

Mini modeli dostupni su u ‘MINI 4 YOU‘ ponudi već od 9,99 eura dnevno, bez početnih davanja i troškova održavanja
Mini Cooper
 MINI

Legendarni Mini najprodavaniji je gradski automobil premium segmenta. Ovog ljeta dolazi u ‘MINI 4 YOU’ vrsti financiranja, a kako ove godine ujedno slavi svoj 61. rođendan, ova posebna ponuda nije mogla stići u bolji trenutak. Bez početnih davanja, atraktivni uvjeti financiranja uz primamljive rate te bogati paketi opreme približit će vam MINI kao nikada do sad.

Ponudom su obuhvaćeni MINI Cooper Go-Kart Edition s 3 vrata koji možete voziti već od 9,99 eura dnevno kao i MINI Cooper Go-Kart Edition s 5 vrata dostupan za 10,99 eura dnevno, dok je MINI Countryman Cooper D Race Edition dostupan već od 13,99 eura dnevno.

image
Mini Cooper
MINI

Uz kupnju ovih najpoželjnijih MINI modela dolazi i GRATIS prošireni servisni paket MINI SERVICE INCLUSIVE PLUS u trajanju od pet godina, odnosno za prijeđenih 60.000 kilometara, što je dodatni razlog da što prije posjetite Tomić & Co. prodajne salone.

Kako biste bili bez dodatnih briga radi održavanja vozila ova jedinstvena ponuda osim detaljnog pregleda automobila uključuje i uljni servis, kao i servis filtera zraka motora, kabine, goriva, svjećica motora, ulja u kočnicama, ali i servis prednjih i zadnjih kočnica, spojke te zamjenu metlica brisača.

image
Mini Countryman
MINI

Mini Cooper Go-Kart Edition koji pruža poseban osjećaj Go-Kart vožnje ili Mini Countryman Cooper D Race Edition s kojim ste spremni za avanturu cijele obitelji, dostupniji su nego ikad prije i učinit će vaše ljeto 2020. uzbudljivijim. Stoga ne propustite velike uštede u posebnoj 'MINI 4 YOU' ponudi te sada s akcijskim cijenama i uz atraktivnu opremu doživite poznati MINI osjećaj zabave u vožnji.

image
Mini Countryman
MINI

Posjetite Tomić & Co. prodajne salone u Zagrebu, Zadru, Rijeci, Splitu, Osijeku i Puli te odvezite svoj novi MINI omiljeni model - u posebno atraktivnoj ponudi koja se ne propušta!
Više informacija potražite na: https://www.mini.com.hr/MINI4YOU

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
21. veljača 2021 11:06