STRUČNJACI SLOŽNI

Nipošto nemojte čekati zimu za promjenu ljetnih guma, a sigurnost na cesti nije jedini razlog

U tijeku je ekskluzivna akcija Gumiimpexa koja traje sve do 31. listopada
 Gumiimpex

Dolaskom hladnijih dana većina vozača počinje razmišljati o pripremi automobila za zimu. Ususret zimskom režimu na cestama, prioritet vozačima postaju gume koje u nepovoljnim vremenskim uvjetima postaju najvažniji dio automobila.

U Hrvatskoj, zamjena ljetnih guma zimskima nije samo preporuka već i zakonska obveza na zimskim dionicama javnih cesta od 15. studenoga tekuće do 15. travnja iduće godine.

image

Zimska guma (ilustracija)

Profimedia

Ukoliko vozite na starijim, potrošenim gumama, sigurno ste primjetili da je put kočenja osjetno duži nego je to bio slučaj prije koju godinu, a znak upozorenja može biti i prevelika buka...

Zvuči poznato?

Mnogima sigurno da, jer vozači često zanemaruju godinu proizvodnje i opće stanje guma, a bez dobrog kontakta s podlogom, čak niti napredna sigurnosna elektronika nije od koristi.

Jasno je, zimske gume posebno su razvijene za zahtjeve zimske vožnje i imaju specifičan dizajn: gazišta su dublja, kako bi se zajamčilo bolje prianjanje na suhim, mokrim, snježnim i zaleđenim površinama.

Sa zimskim gumama vožnja u lošijim vremenskim uvjetima postaje sigurnija jer njihove performanse optimiziraju upravljanje i smanjuju put kočenja na svim podlogama.

Kako izbjeći probleme?

Rješenje za kupovinu i montažu kvalitetnih zimskih guma u provjerenim vulkanizerskim servisima nalazi se na dvije lokacije u Hrvatskoj, u Zagrebu i Varaždinu.

image
Gumiimpex

Kupite gume online, i platite pouzećem

Želite li jednostavnu i praktičnu kupovinu guma, posjetite Gumiimpex web trgovinu. gdje možete pronaći sve informacije o gumama, uključujući cijene i kompletnu ponudu.

Sjajna vijest je - sada možete plaćati pouzećem!

Očekuje vas preko 2000 različitih dimenzija guma. Sigurna i pouzdana kupovina pravi je užitak zbog jednostavnog naručivanja, plaćanja i dostave.

Ljetne, zimske, kombi, 4x4 gume, SUV gume, teretne, traktorske gume, gume za radne strojeve; sve to nudi se u Gumiimpex web trgovini.

Stručne savjete potražite u Gumiimpex - GRP vulkanizerskim servisima.

image
Gumiimpex

Gumiimpex-GRP vulkanizerski servisi nude vam stručnost i iskustvo kako biste bili sigurni da su vaše zimske gume u savršenom stanju i pravilno montirane. Naše stručno osoblje stoji vam na raspolaganju da vam pomognu odabrati najbolje zimske gume za vaše vozilo.

Dobra vijest za sve vozače jest i ta da je u tijeku ekskluzivna akcija, koja traje sve do 31. listopada. Tijekom tog razdoblja možete ostvariti 10% popusta na sve vulkanizerske usluge do kraja mjeseca.

Ne čekajte do zadnjeg trenutka – sada je pravo vrijeme da se pripremite za zimu. Kupite zimske gume i provjerite njihovo stanje kako biste bili spremni na sve izazove koje zima može donijeti na cestama.

Svjetski proizvođači automobilskih guma Goodyear, Continental, Michelin, Bridgestone, Pirelli i Hankook nagrađuju vjernost svojih kupaca uz kupnju zimskih guma.

Detalje akcija možete provjeriti posjetom vulkanizerskim servisima Gumiimpex-GRP ili na web stranici www.gumiimpex.com kao i na društvenim mrežama.

image
Gumiimpex

Vidimo se u Gumiimpex servisima u Varaždinu i Zagrebu!

Varaždin Ulica Mihovila Pavleka Miškine 64c,

Radno vrijeme:

Ponedjeljak – Petak od 07 – 17h

Subota 07 – 13h

Zagreb Slavonska avenija 26/5 (Žitnjak)

Radno vrijeme:

Ponedjeljak – Petak od 07 – 17h

Subota 08 – 13h

Sadržaj nastao u suradnji s Gumiimpexom.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
31. ožujak 2024 14:49