video

Od gradskih do SUV i luksuznih modela: Odaberite iz ponude top 10 rabljenih automobila sigurne povijesti

Tržište rabljenih prošle je godine počelo rasti, a u ponudi rabljenih vozila postoje i ona s dobrom cijenom i iz pouzdanih izvora

Rabljeni automobili

 autoklub.hr

Tržište novih automobila je u prošloj godini snažno raslo, proizvodnja i isporuke više nisu problem koji je bio nastao zahvaljujući pandemiji i potom nestašici čipova, a živnulo je i tržište rabljenih automobila čije su se cijene vratile "u normalu", nakon vrlo visokih cijena prethodne dvije godine zbog nedostatka novih automobila.

To je dobra vijest za kupce rabljenih jer je kupnja takvih brojnim potencijalnim kupcima još uvijek najprihvatljivija opcija.

U tom slučaju dobro se obratiti prodajnim salonima koje su u stanju ponuditi provjerene primjerke jer će te tada puno mirnije sjesti u odabrani automobil, a kupnja će se svesti na minimalan rizik.

Usto, kako biste uštedjeli vrijeme kod potrage i utvrđivanja pravog stanja rabljenog auta, pri konačnoj odluci za kupnju, najbolje se uputiti u neki od pouzdanih, većih salona rabljenih automobila koji ih nabavljaju iz poznatih izvora i gdje mogu jamčiti za trenutno stanje, kilometražu ili servisnu povijest.

Postoji mišljenje kako su takvi automobili nešto skuplji upravo zbog poznate povijesti i urednog održavanja te brojnih provjera od strane prodavača, međutim s obzirom na to da su se cijene polovnjaka stabilizirale i takva su vozila postala pristupačnija s realno određenom cijenom. Takve potražite u prodajnim salonima kojima se možete obratiti s povjerenjem.

image

Prodaja automobila, ilustracija

Dan Grytsku/Alamy/Alamy/Profimedia

Nadalje, posjet većem trgovcu rabljenim automobilima isplati se jer postoje i paketi usluga poput jamstva, koje se određuje ovisno o godištu ili stanju, te zbog migućnosti realizacije financiranja putem kartica, kredita, ili leasinga u suradnji s bankama, kao i za nove automobile.

U velikom izboru na domaćem tržištu, za vas smo izdvojili 10 zanimljivih modela iz više segmenata - od gradske, do SUV i luksuzne klase, s pošteno odmjerenom cijenom iz prestižne Benussi Select Cars ponude, a koje možete pogledati u našem videu.

Sponzorirani sadržaj nastao u suradnji s Benussi Select Cars

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
03. travanj 2024 20:40